Sorin a pus Akcentul pe un Porsche

CV-ul lui Sorin, unul dintre componentii trupei Akcent, suna cam asa: vesnic student, “fashion victim”, pasionat de masini si cintaret.

Pentru a intelege afirmatiile de mai sus, trebuie sa stiti ca de vreo jumatate de deceniu incoace, Sorin se straduieste, nu sa termine facultatea – de Arte Decorative si Design, specializarea Sticla Metal – asa cum poate vi s-ar parea normal, ci sa o continuie, inghetindu-si in fiecare vara anul universitar.

Dar nu-i nimic, daca facultatea nu merge, el tot artist ramine. De aceea gustul pentru frumos l-a transformat intr-un “fashion victim”. O dovedesc minunatii sai mergatori Gucci. Dar Sorin nu se multumeste cu o pereche de pantofi de marca.

Masina pe care tocmai si-a cumparat-o cu doar citeva mii de euro – un Porsche in virsta de 20 si ceva de ani – va avea menirea de a-l duce pe la promenadele sale mondene. “O masina de oras, practica, nu de fite” dupa cum ne-a marturisit chiar el, care il va costa – dupa ce va fi reparata si reconditionata de la A la Z – nici mai mult, nici mai putin decit 19.000 de euro.

Cu toate acestea, pentru Sorin, rezultatul investitiei este cel mai important, ba chiar, la ce pretentii a avut – culoarea, o anumita nuanta de bordo-violet cu un luciu “glacee” (inghetat) – nici macar nu i se pare scump devizul, desi transformarea automobilului intr-o “bijuterie” il va costa o mica avere.

Oricum, parca i se potriveste mai bine un Porsche, fie el cit de vechi, decit micutul si incomodul scuter cu care se deplaseaza momentan.

7Plus, 16 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!