Steaua are imn nou!

Rapsodul Ovidiu Purdea Someş a compus noua melodie oficială a roş-albaştrilor.

Versurile noului imn al Stelei au fost compuse de interpretul de muzică populară Ovidiu Purdea Someş (44 de ani). Creaţia, care va răsuna în Ghencea la meciurile “roş-albaştrilor”, va fi gata până la sfârşitul acestei luni.

Ovidiu Purdea Someş este un cunoscut interpret de muzică populară, care locuieşte în Cluj-Napoca.

El este absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri Activi din Sibiu şi licenţiat în antropologie şi filozofie la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj.

“Imnul Stelei va avea trei strofe şi un refren. Eu am fost textier, am scris versurile, iar un prieten de-al meu a intrat deja în studio, pentru a crea muzica.

Va fi o melodie antrenantă, o combinaţie între pop şi folk, care să ridice oamenii în picioare pe stadion şi să-i facă mândri că sunt stelişti”, a explicat autorul imnului, care doreşte să termine treaba până la finalul acestei luni.

“Pe 25 februarie, la meciul Unirii Urziceni cu Liverpool, din Ghencea, sperăm să putem prezenta o variantă care să fie analizată de conducerea Stelei.

Fiind pasionat de poezieşi stelist de copil, cei de la club au ajuns la concluzia că pot realiza ceva izvorât din suflet”, a spus cel care este şi redactor-şef la ziarul Orizont militar.

Refrenul: “Suntem stelişti cu fotbalul în sânge, S untem stelişti la bine şi la greu, În loc de inimă avem o minge Şi o nădejde-n bunul Dumnezeu. Hai, Steaua, Forza Steaua!”


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!