Stefan Hrusca colinda pentru romani

Stefan Hrusca a pornit cu colinda sa aduca cu cantul sau bucuria Craciunului in sufletele romanilor. Dupa incheierea turneului din Romania, care cuprinde 12 orase, artistul maramuresean isi va colinda conationalii stabiliti in Canada, tara care l-a adoptat cu ceva ani in urma.

Pentru ei, Stefan Hrusca va efectua un miniturneu canadian care cuprinde: 19 decembrie – Quebec, 20 decembrie – Ottawa, 22 decembrie – Montreal, 23 decembrie – Toronto.

Primul concert de colinde va avea loc pe 19 decembrie ora 20:00 la Montmertre Canadien, in Quebec.

“Desi la spectacol nu sint asteptate decat aproximativ 150 de persoane, Stefan Hrusca si-a manifestet dorinta de a ne colinda deoarece a fost impresionat de atmosfera, organizarea si caldura cu care a fost primit aici, in urma cu 3 ani, ne-a declarat George Mancas, organizatorul spectacolului. Stefan Hrusca va fi acompaniat de percutionistul Mario Florescu.

Darul artistului in prag de sarbatori, pentru romanii de pretutindeni, il constituie noul album de colinde: “Iarasi flori dalbe…”, album ce contine 13 piese, care va vor face sa purtati in permanenta Craciunul in suflet.

HotNews.ro, 15 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.