Steve McClaren, inlocuitorul lui Sven Goran Eriksson ?

Antrenorul formatiei Middlesbrough, Steve McClaren, s-a intalnit cu presedintele executiv al Federatiei Engleze de Fotbal (FA), Brian Barwick, pentru a doua oara pentru a negocia preluarea selectionatei Angliei dupa Cupa Mondiala din Germania.

“McClaren are parte de sustinerea FA, mai ales dupa ce a eliminat pe FC Basel in Cupa UEFA si a atins semifinalele competitiei cu Middlesbrough”, noteaza cotidianul englez Daily Mirror.

Contracandidatii tehnicianului de la Middlesbrough pentru succesiunea lui Sven Goran Eriksson in cursa pentru postul de selectioner sunt Sam Allardyce (Bolton Wanderers), Alan Curbishley (Charlton Athletic), Martin O’Neil (fost antrenor al echipei Celtic Glasgow) si Luiz Felipe Scolari (selectionerul nationalei Portugaliei).

Daily Mirror considera insa ca O’Neil este favorit la preluarea selectionatei Angliei, acesta presand federatia engleza in luarea unei decizii deoarece clubul Newcastle United i-a facut o oferta consistenta. “Lupta se va da intre McClaren si O’Neil”, sustine o sursa din cadrul FA, citata de cotidianul englez.

4.000 de bilete pentru englezi la Steaua-Middlesbrough

Oficialii FC Steaua au anuntat clubul Middlesbrough ca vor pune la dispozitia suporterilor englezi 4.000 de bilete pentru jocul de la Bucuresti dintre cele doua formatii. Pretul unui tichet pentru fanii englezi este de 21 de lire sterline. De asemenea, Middlesbrough organizeaza excursie la Bucuresti pentru fanii formatiei engleze cu ocazia meciului tur din semifinalele Cupei UEFA.

Pretul acesteia este de 380 de lire sterline (aproximativ 1.900 RON) si include transportul cu avionul dus-intors, cazare la hotel de patru stele si bilet la meci.

Prima mansa a semifinalei Cupei UEFA dintre Steaua si Middlesbrough va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 20.30, pe stadionul “National” din Complexul Sportiv “Lia Manoliu”, returul urmand sa se dispute pe 27 aprilie, de la ora 22.00, la Middlesbrough.

Romania Libera, 12 apr 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.