Sunati chiar acum pentru a beneficia de serviciile profesioniste ale RomTractari

Toti conducatorii auto sunt expusi riscului de a li se avaria masina, in special in mijlocul celui mai aglomerat oras din tara, Bucuresti. Acest lucru este cosmarul fiecaruia dintre noi pentru ca stim cat de greu se circula, iar panica intervine in momentul in care observati ca masina nu mai porneste si trebuie sa o mutati pentru a decongestiona traficul. Multi dintre soferi au trecut prin experiente asemanatoare si toti si-ar dori sa le evite, iar in situatiile neprevazute noi va sugeram sa aveti intotdeauna la indemana un numar de telefon al unei firme care se ocupa cu serviciul Tractari Auto Bucuresti. Fie ca ati ramas fara combustibil in trafic, ati facut pana si nu detineti echipamentele necesare reparatiei, fie va confruntati cu o defectiune tehnica, noi suntem intotdeauna pregatiti sa va tractam masina catre un loc sigur si sa incepem depanarea automobilului.

Scopul RomTractari este sa venim in ajutorul clientilor nostri si sa reparam in cel mai scurt timp posibil masina pentru ca dumneavoastra sa va continuati drumul in conditii sigure. Echipajul nostru se va deplasa imediat catre locatia precizata si va incepe procedurile necesare pentru ca vehiculul sa functioneze sau va tracteaza pana la destinatia dorita. Intervenim in regim de urgenta pentru cererile legate de accidente rutiere, de tractare a vehiculelor avariate, punerea pe pozitii a acestora in cazul in care sunt rasturnate sau iesite de pe carosabil. Nu dorim nimanui sa intampine astfel de probleme, insa niciodata nu putem prevedea ce ne rezerva viitorul, de aceea noi suntem solutia in cazul in care va confruntati cu un accident rutier sau alt eveniment nedorit.

Indiferent de scopul calatoriei, respectiv va deplasati catre o ruda, locul de munca sau sunteti pregatit pentru concediul mult asteptat, numarul de telefon al unei companii care ofera servicii de Tractari Auto Bucuresti trebuie sa se regaseasca in agenda personala. Cum zilnic sunt produse aproximativ 165.000 de masini noi, asa si numarul celor care doresc sa profite de pe urma necazului cu care va confruntati se mareste, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand selectati compania cu care doriti sa colaborati. Noi am dezvoltat o baza de criterii pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care salvati numarul de telefon al unei companii de Tractari Auto.

In primul rand, aria de acoperire este un factor care determina apelul dumneavoastra. Fie va aflati in Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Constanta, pe Autostrada Soarelui, Autostrada Bucuresti Pitesti sau Tronsonul Bucuresti Ploiesti, trebuie sa va asigurati ca firma pe care ati ales-o ca fiind cea mai eficienta, este disponibila in intreaga tara. RomTractari se ocupa cu tractarea si depanarea vehiculelor din Romania, dar si din Uniunea Europeana. Echipele noastre sunt in continuu deplasate in intreaga tara, astfel noi putem fi la cateva minute de locul incidentului. Nu ezitati sa ne contactati in program Non-Stop, noi intervenim in aproximativ 30 de minute de la momentul apelului si vom fi pregatiti sa va oferim ajutor.

In al doilea rand, preturile percepute pentru desfasurarea serviciului sunt un criteriu foarte important in momentul in care doriti sa colaborati cu o societate. Multe dintre acestea doresc sa profite de pe urma necazului dumneavoastra si sa taxeze sume nejustificate.

In cazul in care, pe parcursul procedurii, clientii isi doresc servicii extra, noi ii vom informa de indata ca pretul stabilit initial se va modifica in consecinta. Toate tarifele noastre sunt discutate la telefon cu personalul din dispecerat, dar se pot regasi si pe site-ul nostru impreuna cu alte detalii despre compania noastra. Preturile accesibile ne-au facut remarcati in domeniu auto, astfel noi suntem solutia ideala pentru fiecare sofer care intampina probleme ale motorului, bateriei etc., insa profesionalismul este criteriul care ne-a putut clasa in topurile celor mai apreciate companii.

Detinem un loc special amenajat in care fiecare client si nu numai, isi poate stationa automobilul pe o perioada nelimitata de timp la un pret cat mai corect. Multe cereri provin de la persoanele care doresc sa plece in concediu si nu isi doresc ca la intoarcere sa isi gaseasca automobilul zgariat sau avariat, de aceea noi am creat aceasta parcare privata dotata cu sisteme de supraveghere si cu persoane capabile sa protejeze vehiculele de eventualele evenimente neplacute care se pot produce intr-un loc de parcare nesupravegheat.

In final, luand in calcul toate criteriile mentionate mai sus, asociatia RomTractari este un model pentru celelalte companii care sunt la inceput, dar si pentru cele care isi doresc sa se dezvolte si sa obtina fidelitatea clientilor. Pentru noi fiecare apel este la fel de important, iar echipele se deplaseaza imediat catre fiecare solicitare si incep manevrele de depanare sau tractare. Sediul nostru este localizat in centrul Municipiului Bucuresti, fapt ce evidentiaza ca serviciul de Tractari Auto Bucuresti este unul dintre cele mai solicitate, insa in fiecare zi ne deplasam kilometri intregi, in intreaga tara, pentru a raspunde solicitarilor numeroase. De la cele mai simple pene de roata pana la manevrarea autospecialelor sau a masinariilor voluminoase, noi suntem solutia, dar si partenerul dumneavoastra cel mai de incredere.

Experienta de peste 10 ani isi spune cuvantul in momentul in care ne desfasuram activitatea si de aceea investim in echipamente moderne, platforme auto care transporta vehiculele in conditii sigure, dar si in perfectionarea echipei noastre. Lunar acestia sustin un test care este menit sa le improspateze cunostintele mecanice si tehnice; prin desfasurarea testelor dorim sa ne asiguram ca personalul nostru procedeaza corect in momentul interventiei, ei reprezentand oglinda companiei RomTractari.

Pentru mai multe detalii referitoare la tarifele percepute, serviciile variate pe care le oferim, sau despre istoria infiintarii firmei de top RomTractari, va invitam sa accesati pagina noastra web si sa salvati numarul de telefon pe care il puteti apela Non-Stop. Vom fi la dispozitia dumneavoastra imediat pentru a va oferi suport in orice situatie neplacuta in care va aflati.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: