Taranii romani tin pasul cu tehnologia

Aparute de mai multi ani in internetul romanesc, siturile de anunturi si vanzari se adreseaza astazi unui segment din ce in ce mai larg de public. Pe masura ce providerii de internet patrund in zonele rurale, o noua categorie de internauti isi face simtita prezenta in spatiul virtual: producatorii agricoli.

Alaturi de taraba si de reclama scrisa pe carton si expusa la poarta, taranii au mai descoperit un loc unde isi pot expune marfa: piata virtuala. “Vand pepeni verzi – cantitate mare direct din camp. Pret negociabil. Judetul Ialomita – langa Slobozia” este doar unul din miile de astfel de anunturi postate pe Bursaagricola.ro

Situl se adreseaza atat micilor producatori, care vor sa vanda o remorca de pepeni sau sa cumpere un tractor la mana a doua, dar si expertilor in domeniu, carora le ofera posibilitatea de a efectua tranzactii bursiere online pe bursele externe.

Gradinamea.ro, 10 aug 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.