Tariceanu vrea Olimpiada din 2022!

Premierul Tariceanu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Sinaia ca proiectul Guvernului pe termen lung vizeaza organizarea Jocurilor Olimpice din 2022. Tariceanu a explicat ca daca cele patru localitati turistice de pe Valea Prahovei se vor uni intr-un sindicat municipal vor putea crea proiecte de amploare.

“Singuri nu aveti forta si banii necesari in acest scop. Unindu-va, puteti accesa proiecte de o mai mare amploare si anvergura si puteti ajuta aceasta zona”, a spus Tariceanu.

Tariceanu a discutat cu autoritatile locale si cu investitorii despre dezvoltarea unui proiect turistic integrat, cu o componenta sportiva.

“Am discutat un proiect integrat turistic si cu o componenta sportiva, speram ca astfel vom atrage clienti care altfel nu ar fi venit. Sper ca si autoritatile locale vor participa, se vor implica mai mult. Ideea noastra este de a crea o confederatie a localitatilor care sa isi promoveze oferta turistica.

Organizarea JO in 2022, acesta este proiectul nostru pe termen lung”, a spus premierul Tariceanu.

Primul-ministru a spus ca, in opinia sa, implicarea Guvernului in proiecte locale pe termen lung este esentiala: “Daca nu avem proiecte pe termen lung, localitatile se vor dezvolta doar cu resursele pe care le are, ceea ce nu mi se pare normal”.

Seful Executivului a insistat, insa, ca numai proiectele integrate vor avea succes si ar putea determina forurile olimpice sa permita organizarea Jocurilor de Iarna pentru Tineret din 2013 pe Valea Prahovei, care vor aduce o notorietate acestei zone.

HotNews.ro, D.G., 14 iun 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!