Telecom – cea mai noua sectiune HotNews.ro

HotNews.ro lanseaza proiectul HotNews Telecom, care va monitoriza piata de telecomunicatii, un domeniu cu investitii de 1,2 miliarde euro. Sectiunea este realizata cu sprijinul Vodafone Romania.

Telecom, cea mai noua sectiune jurnalistica HotNews.ro, va publica zilnic stiri, analize si rapoarte, dosare, interviuri cu actorii-cheie din domeniu. Sectiunea va acoperi, pentru publicul larg, o tematica specifica, de la telefonie mobila la Internet si tehnologiile de ultima generatie, cu accent pe investitii, preluari, statistici.

Sectorul de telecomunicatii a inregistrat cea mai mare valoare a investitiilor straine, in perioada 2001 – 2006, conform ARIS (Agentia Romana pentru Investitii Straine): 1,2 miliarde euro. La finalul anului 2006, datele statistice arata ca:
# numarul utilizatorilor de servicii de telefonie mobila atingea 17,4 milioane;
# rata de penetrare a telefoniei mobilei era de aproximativ {etoroCFDrisk}%, potrivit ANRCTI.

Mai mult, pana in 2009 toti romanii vor folosi un telefon mobil, potrivit sursei citate.

Alte statistici:
# Rata de penetrare a Internetului este mai mare cu 80% in decembrie 2006 decat in 2005;
# in telefonia fixa concurenta creste, rata de penetrare fiind de 20% la jumatatea lui 2006, conform ANRCTI.

“Indicatorii ne demonstreaza importanta maxima a acestui sector pentru piata romaneasca. Nu aveam cum sa ignoram nici cererile cititorilor nostri pentru articole mai specializate, de profunzime, pe acest domeniu.

Noua sectiune TELECOM, sustinuta de partenerul nostru Vodafone Romania, isi propune sa contribuie activ la o informare completa, transparenta, in vederea intelegerii cat mai profunde a impactului dezvoltarii telecomunicatiilor”, declara Bianca Vlaston, Marketing Manager HotNews.ro.

“Vodafone Romania sustine rubrica Telecom lansata de HotNews avand convingerea ca este nevoie sa intelegem, din studii de caz si discutii libere, ce aduce nou un produs sau un serviciu si mai ales ce poate face pentru noi, ca utilizatori.

La fel de important, jurnalismul online si blogurile reunesc o comunitate de oameni pasionati de noile tehnologii/produse/servicii, dornici sa faca schimb de idei si de pareri.

Iar cei care nu se pricep la tehnologii si gadget-uri, dar vor sa gaseasca serviciul sau device-ul care li se potriveste, vor gasi aici un ghid util”, a spus Lidia Solomon, Director Corporate Communications Vodafone Romania.

Sectiunea este deschisa interactivitatii cu cititorii HotNews.ro, acestia fiind invitati sa isi spuna parerea, sa adauge comentarii, sa ofere sugestii, sa participe activ la definirea continutului.

HotNews.ro, 08 mai 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.