Teo Trandafir, la nunta lui Ionuţ Iftimoaie

Teo şi echipa caravanei “Vrei Teo, ai Teo!” au participat, în acest weekend, la căsătoria luptătorului K1 Ionuţ Iftimoaie cu fotomodelul Maria Plăcintă, ceremonia fiind oficiată la Palatul Ghica din Comăneşti, judeţul Bacău, informează Pro TV. După ce a învins luptători din toată lumea, campionul K1 Ionuţ Iftimoaie şi-a găsit şi el un “adversar” în faţa căruia a trebuit să capituleze:

Maria Placintă, deţinătoarea locului 3 la ediţia din 2005 a concursului Miss România. Ionuţ a cerut-o de soţie în luna februarie, la trei zile după ce a cunoscut-o.

Iftimoaie îşi fixase cununia civilă pe 12 august, dar când a aflat că Teo şi echipa caravanei “Vrei Teo, ai Teo” se vor afla la Bacău în perioada 4 – 6 august, a devansat data evenimentului pentru a o avea alături în acest moment important din viaţa sa pe vedeta Pro TV. Astfel, vineri, Ionuţ Iftimoaie împreună cu Teo şi echipa sa au plecat cu toţii la peţit, spre casa Mariei Plăcintă.

Echipa caravanei “Vrei Teo, ai Teo!” a fost alături de Ionuţ când acesta a cerut-o pe Maria de soţie în casa familiei ei, dar şi pe treptele Palatului Ghica din Comăneşti, acolo unde a fost oficiat evenimentul.

Cadoul de nuntă al lui Teo pentru cei doi a fost o pereche de verighete. Naşii au fost Mirela şi Radu Teodor, buni prieteni cu mirii. Alexandru Arşinel, un apropiat al proaspetei familii Iftimoaie, a dat tonul la petrecerea care a urmat imediat după cununie. Peste o mie de oameni, veniţi din toate colţurile ţării, au ţinut să fie alături de luptătorul K1 în momentul în care acesta renunţă la burlăcie.

Ionuţ şi mireasa sa au petrecut împreună cu Teo, echipa sa, prietenii şi familia până în zori, la un restaurant din Slănic Moldova. În 20 august, de la ora 17:30, telespectatorii Pro TV vor putea urmări modul inedit în care luptătorul K1, convertit într-un mire emoţionat, a cerut-o pe Maria de soţie.

Ionuţ Iftimoaie a cunoscut-o pe Maria Plăcintă pe 11 februarie, cu trei ore înainte de a se lupta cu polonezul Wojciech Jastrzebsky. “N-am cum să pierd acest meci pentru că m-am îndrăgostit prea tare!”, i-a mărturisit Iftimoaie antrenorului atunci când acesta îi dădea ultimele sfaturi în legătură cu adversarul său. La trei zile după aceea, Ionuţ a cerut-o pe Maria de soţie


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.