Tigara electronica, din ce in mai populara in Europa de Est

Multe tari din Europa de Est s-au impotrivit interzicerii fumatului mult timp. Insa, una cate una au adoptat treptat legea ce interzice fumatul in locurile publice. A venit timpul sa renunte la tigarile traditionale si sa imbratiseze tigara electronica.

Cel mai recent exemplu este Ungaria care, incepand cu luna Ianuarie 2012, a adoptat interzicerea fumatului in locurile publice. Ca urmare a acestor interdictii, maghiarii sunt in cautare de alternative pentru tigarile traditionale care sa le permita sa evite legea. Ca si noi romanii, maghiarii au descoperit tigara electronica.

Republica Ceha ar putea fi urmatoare tara din Europa de Est care va adopta interdictia tigarilor din tutun in locurile publice. Cu toate ca inca este permis fumatul in locurile publice, sute de mii de oameni au semnat o petitie care solicita Guvernului interzicerea fumatului in locurile publice. Probabil ca printre ei sunt si sutele de mii de utilizatori de tigari electronice care au renuntat deja la fumat cu acestea.

Pe de alta parte noi romanii suntem deja familiarizati cu aceste proceduri. Fumatul este interzis de ceva timp la noi in baruri, restaurante si in majoritatea locurilor publice… acolo unde nu exista spatii pentru fumat. Aceasta interdictie a dus la cresterea vanzarilor de tigari electronice in Romania. Cu toate ca Guvernul Romaniei nu a luat inca, nici o initiativa cu privire la aceste produse, mii de romani au reusit sa renunte la fumat cu ajutorul lor.

Secretul succesului tigarilor electronice in Europa de Est si oriunde in lume, este faptul ca acestea nu produc fum toxic. Din moment ce interzicerea fumatului urmareste eliminarea fumului de tutun, tigarile electronice sunt altenativa perfecta. Acestea livreaza nicotina utilizatorului fara tutun, ardere, fum sau scrum. Asta inseamna ca, in afara de nicotina, nu exista nici una dintre substantele sau agentii cancerigeni care se gasesc in tigarile traditionale.

Daca inca sunteti fumator este timpul sa intelegeti ca nu exista o alternativa mai buna decat tigara electronica.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.