Tigara electronica Nr 1 ofera reduceri pentru clientii fideli!

Tigara electronica Nr 1 exista pe piata de tigari electronice de mai bine de doi ani de zile. De aceea ne-am gandit sa rasplatim clientii care au fost alaturi de noi si care ne-au sustinut.De mai bine de doi ani de cand existam pe piata, am incercat sa ajutam cat mai multi fumatori sa renunte la tigarile tradionale.

 Am incercat intotdeauna sa va aducem tigari electronice de cea mai buna calitate. Mereu ne-am straduit sa va tinem la curent cu ultimele noutati care apar despre tigara electronica. De asemenea, intotdeauna ne-am straduit ca cei care cumpara tigari electronice de la noi sa fie multumiti si sa reuseasca sa renunte la cele traditionale.

Dorim sa le multumim celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut mereu. Pentru clientii nostri fideli am creat un program special ce ofera o serie de reduceri. Clientii nostri fideli se vor incadra in urmatoarele categorii:

1. Silver – Clientii din categoria „Silver” vor primii un discount de 4%
2. Gold – Clientii din categoria „Gold” vor primii un discount de 6% daca valoarea cumparaturilor totale facute pe site-ul nostru depaseste 2000 de lei.
3. Platinum – Clientii din categoria „Platinum” vor primii un discount de 10% daca valoarea cumparaturilor totale facute pe site-ul nostru depaseste 4000 de lei.

Am implementat un soft special ce calculeaza valoarea comenzilor dvs. (atat tigari electronice cat si consumabile) de cand ati facut prima comanda si pana in prezent. Dumneavoastra nu puteti vedea in contul de pe site aceste informatii (decat daca adunati comenzile din detaliile contului), insa va putem transmite noi telefonic, cand va confirmam o noua comanda. De asemenea, daca plasati comanda telefonic va vom informa cu privire la statusul Dumneavoastra de client.

Programul implementat calculeaza valoarea totala a comenzilor pe care le-ati plasat in ultimul an. Astfel va veti bucura retroactiv de toate comenzile pe care le-ati plasat in trecut. Daca sunteti deja clientul nostru, nu veti porni de la zero.

De acum inainte, puteti comanda si prietenilor Dumneavoastra, pentru a atinge pragurile care va vor creste valoarea de Discount. Va asiguram in continuare de suportul nostru de consiliere, pentru alegerea unei tigari electronice potrivite stilului Dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, va multumim ca ati avut incredere in noi si ca ati ales Tigara electronica Nr 1.

Despre Tigara Electronica

Magazin online care comercializeaza tigari electronice Sailebao. Numai la noi veti gasi o tigara electronica de calitate, ce o vom recomanda in functie de stilul Dvs. de fumat. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de cat de mult fumam pe zi si de taria tigarilor pe care le fumam. Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Alegeti tigari electronice originale, pentru a obtine rezultatele scontate… adica renuntatul la fumat!


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.