Tigarile electronice promit sa fie un ajutor de renuntare la fumat

Pana in prezent, cercetatorii s-au straduit sa realizeze teste pentru a vedea care sunt efectele pe care tigara electronica le are asupra sanatatii. Insa, studiile realizate pana in prezent arata doar impactul pe termen scurt pe care acesta il are.

Tigara electronica este un produs care a fost inventat in urma cu zece ani. Din cauza ca acest produs este atat de nou pe piata, studiile realizate se raporteaza la efectul pe termen scurt pe care aceasta il are asupra sanatatii. Insa, pentru ca cei care isi cumpara tigara electronica sa se asigure de efectele acesteia, exista un studiu pe care il pot face si care nu este prea dificil de realizat.

Foarte multe persoane care fumeaza isi fac radiografii la plamani. De cele mai multe ori, acestea aduc vesti proaste. Dar, exista persoane care au fumat si au reusit sa renunte la tigarile obisnuite cu tigara electronica. Si acestea si-au facut radiografii la randul lor care le-au arata rezultate pozitive.

Avem clienti care dupa ce au vapat o perioada de timp si-au facut radiografii la plamani. Acestea au arata ca starea lor de sanatate s-a imbunatatit. Ba mai mult, radiografiile au confirmat doar ceea ce acele persoane deja simteau.

Cei mai multi fumatori care renunta la tigarile obisnuite cu tigarile electronice, simt o imbunatatire a starii de sanatate chiar dupa prima saptamana de utilizare. Chiar daca nu exista teste care sa confirme acest lucru, exista multi vaperi care confirma acest lucru. Puteti sa cititi marturiile lor pe internet pe blogurile sau pe forumurile de specialitate.

Le recomandam tuturor celor care isi doresc sa renunte la fumat sa incerce tigara electronica. Din experienta noastra pe care o avem cu fumatorii, putem sa va spunem ca o sa ramaneti surprinsi de acest instrument. Va invitam pe site-ul nostru pentru a afla mai multe informatii despre tigara electronica si pentru a citi marturiile celor care au incercat deja produsele marca Tigaraelectronica-nr1.

 Totodata, pentru a va simti mai siguri va propunem sa va faceti o radiografie inainte, dar si dupa ce vapati o perioada, pentru a va asigura de eficienta acestui instrument.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.like la pagina pentru a continua!