Tot ce trebuie sa stim despre dieta cu supa de varza

Tot ce trebuie sa stim despre dieta cu supa de varza
Aceasta dieta nu este nimic altceva, decat o dieta clasica cu consum redus de calorii, ceea ce inseamna ca datorita aportului foarte redus de calorii pe care le primim in decursul celor 7 zile de dieta, vom slabi cateva kilograme. Unii sunt de parere ca supa de varza nu are nici un fel de aport in aceasta slabire rabida, insa nu toti dieteticienii sunt de acord cu acest lucru. Altii sustin ca este dimpotriva, un ingredient cheie care grabeste metabolismul si ajuta la intensificarea arderilor de grasime.
Chiar si cei care se opun acestei diete, recunosc ca consumul unei cantitati mari de supa pe zi va mentine foamea la un nivel satisfacator, fara sa contina grasimi sau alte alimente cu o valoare nutritionala ridicata. Unii sustin chiar ca cele 5-6 kilograme pierdute prin dieta cu supa de varza, reprezinta de fapt, pierderi de apa si alte lichide, pe care le recuperam imediat ce incepem sa mancam normal din nou.
Un pericol la care ne expunem prin consumarea aceluiasi tip de mancare in fiecare zi este faptul ca efectiv ne saturam de acesta si ajungem sa consumam chiar mai putin decat doza zilnica indicata, ceea ce poate duce la neacoperirea cantitatii zilnice necesare de nutrienti. Cu alte cuvinte, aceasta dieta necesita o doza de hotarare si perseverenta pentru a fi eficienta si a nu va strica sanatatea.
In general, pentru a nu va slabi sistemul imunitar, este important sa consumati minim 1200 calorii pe zi. Asadar consumati in paralel cu supa de varza legumele si fructele indicate, nu sariti peste zilele in care va este permis sa mancati carne sau lapte, pentru ca acestea sunt alimente de care corpul tau are nevoie.

Sfatul specialistului in legatura cu dieta cu supa de varza

Unii dieteticieni afirma ca dieta cu supa de varza este una care, datorita pierderilor bruste in greutate, este imposibil sa va faca bine, atat la organism cat si la stima de sine. Altii afirma ca, daca compensati, dupa terminarea dietei cu exercitii zilnice si hrana moderata caloric, aceasta dieta ar putea functiona pentru dumneavoastra. Cea mai bune metoda pentru a te asigura ca ramai slab, este sa combini dieta cu supa de varza, cu o dieta pe termen lung, din care sa elimini carbohidratii simpli, zaharul si grasimile saturate. Aceasta iti va asigura suportul proteic necesar, fara sa trebuiasca sa te abtii de la prea multe alimente si fara sa te ingrasi in scurt timp la loc.
Daca totusi te hotarasti sa mergi mai departe si sa urmezi dieta cu supa de varza, ia in considerare atat avantajele cat si efectele adverse ale acesteia: incepe un plan de a exersa ca sa te asiguri ca nu castigi la loc, dupa cura, kilogramele pierdute, si nu iesi prea des in saptamana cu dieta, pentru ca aceasta provoaca mai multe gaze decat in mod normal.
Componentele unui mod de a trai sanatos nu trebuie sa lipseasca din viata ta, indifirent de dieta pe care o vei tine: un consum ridicat de fructe si legume, multa apa in fiecare zi si exercitii regulate. Dieta cu supa de varza functioneaza, dar esti pregatit sa iti asumi toate aceste riscuri si sa o duci la capat cu succes?

(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.