Traistariu se lupta cu o turcoaica la Eurovision

Reprezentantul tarii noastre la prestigiosul concurs international este pe primul loc in preferintele europenilor la doar doua saptamani dupa ce a fost desemnat sa mearga la finala din Grecia. Pe internet, Romania conduce detasat cu 20,2% din optiunile votantilor, iar pe locul secund a venit Sibel T din Turcia, cu piesa”Superstar”, 15,2%.

Cantaretul a reusit sa detroneze rand pe rand preferatii publicului din ultima luna, concurentii din Polonia, Belgia si Turcia, conform sondajelor realizate de www.soult.com. In fiecare saptamana, pana in ziua finalei din 20 mai, care se va desfasura la Atena, in Grecia, oameni din intreaga lume sunt invitati sa-si voteze preferatii pe site-ul amintit.

Daca in primele trei saptamani de sondare, concurentii din Polonia, Ich Troje feat. The Real McCoy, cu piesa “Follow my hear”, au dat tonul, in cea de-a patra saptamana le-a luat locul belgianca Kate Ryan cu melodia “Je t’adore”.

CINE E NUMARUL 1?

Dupa ce Romania si-a anuntat cantecul care va merge la Eurovision, in cea de-a cincea saptamana, “Tornero” si Mihai Traistariu s-au plasat pe locul intai cu 32, 7% din preferinte, inaintea celorlalte 12 tari care si-au desemnat reprezentantii pana in acest moment, din 38 de participante.

Situatia s-a schimbat in prezent, a sasea saptamana, dar nu in ceea ce priveste Romania, care conduce detasat cu 20,2% din optiunile votantilor. Pe de alta parte, Belgia a cazut pe locul sase, iar pe locul secund a venit Sibel T?(foto medalion) din Turcia, cu piesa”Superstar”, 15,2%.

Ziarul, 11 mar 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.