Urmeaza Black Friday Pro 2016 YellowStore.ro

Cele mai importante magazine de profil video/foto de la noi, F64 si YellowStore, se pregatesc sa organizeze Black Friday Pro, cu o luna mai devreme fata data obisnuita.

Un nou anunt facut de care cei de la YellowStore suna cam asa: “reduceri de până la 10.000 lei la aparate foto DSLR Nikon și obiective NIKKOR profesionale și până la 70% reducere la accesoriile foto Lowepro, Lexar, SanDisk, Velbon și Marumi.

Au aparut noutati pe site-ul YellowStore (shop.yellowstore.ro/ghidul-fotografului). Daca nu ai cont trebuie sa-ti faci, iar daca te afli printre primii 100 de cumparatori (de un DSLR Nikon sau un obiectiv NIKKOR), in noaptea campaniei Black Friday 4 PRO primesti CADOU un card de memorie Lexar 64GB SDXC 150MB/s.

Daca sunteti in cautare unui DSLR, a unui obiectiv sau poate a unui stabilizator, in perioada 14 – 16 octombrie ai sanse mari sa le gasesti la un pret bun. Asa ca mai ai timp sa faci verificari de preturi, daca nu ai facut asta deja.

Esti fan Nikon?…Cei e la YellowStore anunt Black Friday 4 PRO incepand 14 octombrie si va continua pana pe data de 16 octombrie 2016. Campania va fi valabila atat in magazinele offline cat si cel online (link-ul campaniei va fi shop.yellowstore.ro/black-friday-4-pro). In plus mai stim ca veti avea “dublu la galbeni” (care vor fi activati 1 decembrie 2016) si transport gratuit la orice comanda de peste 100 de lei. Vezi regulamentrul campaniei aici.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: