Vadim face pace in familia Oanei Zavoranu

Corneliu Vadim Tudor si-a luat in serios rolul de protector al Oanei Zavoranu si este hotarat sa o impace pe aceasta cu mama ei, Marioara. Chiar daca cele doua femei au inceput sa-si controleze atitudinea, nici una nu renunta la procesul legat de mostenirea lasata de Nicolae Zavoranu.

Chiar daca abia a devenit consilierul de imagine al lui Vadim Tudor si membru PRM, cariera politica inceputa saptamana trecuta de Oana Zavoranu deja ii influenteaza viata privata. Si asta pentru ca presedintele PRM crede ca “nu-i frumos” ca mama si fiica sa se judece.

Roadele eforturilor lui Vadim Tudor, care le-a invitat pe Oana si pe Marioara la o discutie la sediul partidului, au putut fi observate in direct luni seara, in emisiunea lui Dan Diaconescu, unde Oana a zabovit cateva ore bune.

HAI LA MAMA!

Marioara Zavoranu, mama vedetei, momentan plecata in SUA, unde va petrece sarbatorile de iarna, impreuna cu un bun prieten, a profitat de ocazie sa lanseze o invitatie catre fiica ei si sotul acesteia, Pepe, ca sa-i fie alaturi de Craciun. Asta si pentru ca stia de dorinta Oanei de a vizita SUA. Invitatie intarita de colegul Marioarei, care a promis ca ii va face chemarea cat de curand.

Oana nu a refuzat, iar latin-loverul a sustinut si el ca ar renunta la toate concertele pe care le are, doar ca sa implineasca dorintele sotiei.
Integral in Ziarul

Ziarul, 22 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.