Valentina Pelinel a defilat in calitate de doamna Boureanu

Foto: Gardianul

Joi seara, in atmosfera romantica a Gradinii Botanice, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel s-au casatorit civil, in fata catorva zeci de prieteni si rude. Ceremonia a inceput putin dupa ora 20,00 si a fost oficiata de primarul sectorului 6, Cristian Poteras. Nasii de cununie au fost Horatiu Nicolau si sotia sa, Andreea.

Prezenti la eveniment au fost si sora si mama Valentinei, tatal lui Boureanu, dar si cateva vipuri autohtone care au dorit sa-i felicite pe miri.

Maria Marinescu a venit fara sotul ei, Ion Ion Tiriac, si a plecat la scurt timp dupa ce Cristian si Valentina au spus „Da“. De asemenea, Ioana Basescu si-a facut aparitia singura si s-a asezat in preajma lui Catalin Botezatu.

Femeia de afaceri Monica Tatoiu, impreuna cu sotul ei, a venit si ea sa-si felicite fostul elev, pe Boureanu. Nunta va avea loc sambata, la Palatul Snagov. Luna de miere va fi in Bora-Bora.
Integral in Gardianul

Gardianul, 23 iun 2007

(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!