VivaSMS – primesti oferte prin SMS si castigi bani

VivaSMS este o afacere 100% romaneasca lansata de doar cateva zile. Comunitatea viva SMS isi propune sa iti trimita promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil, prin SMS. In plus, pentru fiecare oferta primita primesti bani!

viva-sms

Cum functioneaza & Cati bani primim?

VivaSMS este un intermediar dintre firme si noi. Firmele platesc bani grei pentru acest tip de marketing, iar VivaSMS ne plateste si pe noi cu o parte din bani.

Bonus de bun venit
Este un bonus de 200 de unitati de credit (echivalent cu 2 EUR) direct in contul tau de plati din vivaSMS. Este felul lor de a-ti spune ‘Bun venit!

Bonus de recomandare
Pentru fiecare noua inregistrare valida in echipa ta primesti un bonus de 10 unitati de credit (= 10 eurocenti), valabil numai pentru primul nivel de recomandare

Credite pentru SMS primite de mine
Pentru fiecare SMS promotional pe care il vei primi de la vivaSMS contul tau va fi creditat cu 3 unitati de credit (= 3 eurocenti)

Credite pentru SMS primite de echipa mea
Pentru fiecare SMS promotional trimis in grupul tau de prieteni, pe 5 niveluri, tu primesti cate 1 unitate de credit (= 1 eurocent)

Pentru a castiga cat mai multi bani este recomandat sa va convingeti prietenii ca si ei pot castiga bani, doar printr-o simpla inregistrare. Tot ce au de facut este sa se inscrie in afacere, iar apoi SMS-urile si banii vor veni singuri.

Ofertele publicitare vor fi trimise din 1 iulie, iar pentru a nu pierde nici macar una inscrie-te inca de pe acum!


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.