www.superbingo.ro – Super Bingo Metropolis la Antena 1

SUPERBINGO.RO – Super Bingo Metropolis la Antena 1 cu Tociu si Palade incepand cu ora 22.00 din 27 septembrie 2009. Cartonul (biletul) albastru de Bingo costa 1.6 lei si poate fi cumparat de la vanzatorii volanti. Trebuie sa ai numerele norocoase atunci cand se striga Linie sau Bingo.

Ramaneti aproape si aflati live numerele si castigatorii din aceasta seara numai pe Super Bingo Metropolis.

Regulamentul jocului Super Bingo Metropolis in gasiti pe site www.superbingo.ro. Premiile puse in joc se ridica la 1.5 milioane de euro, dar acestea nu se vor da intr-o singura emisiune. Este inselator acest slogan cu valoarea premiilor. Castigatorii vor fi sunati de organizatori in timpul emisiunii.

Video Super Bingo Metropolis spune ca o sa fie ca in Las Vegas cu Raluca Lazarus asistenta. Concursuri cu bani avem acum mai multe televiziuni, dupa modelul 100% Adevarat.

Tombola Castigatorilor de la TVR2 nu a avut succes. Sa vedem daca Super Bingo Metropolis reuseste. Eu spun ca e greoi sistemul de participare la joc si premiile nu sunt foarte mari.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.