Idei de afaceri în agricultură în 2013

Avem încredere în agricultură, cu atât mai mult în agricultură ecologică! Motivele sunt numeroase şi mai presus de orice contează nivelul cererii din partea românilor şi străinilor pentru produsele vegetale certificate din punct de vedere ecologic.

Iată şi câteva dintre cele mai ţări idei de afaceri în agricultură, în România, în 2013:

1. Plante medicinale – Ne interesează să punem mâna pe una dintre cele mai mari felii din industria agriculturii ecologice din România. Plantele medicinale sunt extrem de valoroase şi aici discutam despre o serie largă de opţiuni, de la sălvie şi armurariu, la valeriană şi lavandă şi nu numai.

2. Cătină – Şi aici discutam despre una dintre cele mai ţări idei de afaceri în agricultură. Cătină este cerută şi pe plan intern şi în afară ţării. Cătină nu reprezintă un arbust fructifer care să impună dificultăţi majore pentru cultivatori, aşa că toate şansele sunt de partea noastră.

3. Agricultură ecologică cu arbuşti fructiferi. Ai la dispoziţie o serie largă de opţiuni: căpşuni, zmeură, mure, coacăze, cătină, agrişe, afine, corn, smochine, soc, trandafir de dulceaţă! Afla toate detaliile cultivării arbuştilor fructiferi. Fiecare specie este tratată corespunzător. Afli tot ceea ce trebuie să ştii: de la producerea materialului săditor până la întreţinerea arbustului; de la recoltarea fructelor până la valorificarea producţiei.

4. Goji, Aronia, merişoare – arbuşti fructiferi care oferă producţii mari de fructe la mare căutare şi care fac vânzări spectaculoase în lume. Fructele de Goji, Merişoare şi Aronia sunt foarte căutate atât în ţară cât şi la export şi plătite cu un preţ pe măsură. Mai mult, să ţinem cont de faptul că învestiţia într-o plantaţie este modică şi depinde de mărimea suprafeţei pe care vrei să o cultivi. De asemenea, să ţinem cont de faptul că productivitatea acestor specii de arbuşti fructiferi este foarte crescută!

5. Idei de afaceri în agricultură, în România, cu trandafiri de dulceaţă. Trandafirii de dulceaţă pot stă la baza unei afaceri incredibil de profitabile pentru românii care deţin teren arabil.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.



Alte articole asemanatoare: