Ce sfaturi are al doilea miliardar al lumii pentru investitori

53232b8732009Miliardarul american Warren Buffett a recomandat vineri investitorilor, intr-un interviu acordat CNBC, sa nu vanda actiuni din cauza tensiunilor din Ucraina sau a temerilor legate de incetinirea cresterii economice din China si sa stea departe de moneda virtuala bitcoin.

Buffett a abordat in timpul interviului subiecte de la bitcoin la Ucraina si pana la turneul de baschet NCAA din Statele Unite.

In opinia “oracolului din Omaha”, asa cum este supranumit Buffett, actiunile si dividendele vor continua sa creasca, iar economia americana va continua sa aiba o evolutie pozitiva in 2014, chiar daca ritmul va fi lent.

Buffett a avertizat in privinta vanzarii precipitate de actiuni, din cauza tensiunilor politice din Ucraina si a temerilor provocate de incetinirea cresterii economice in China, scrie Mediafax.

Warren Buffett l-a depasit in topul miliardarilor la nivel global pe magnatul mexican Carlos Slim Helu, dupa ce averea acestuia a scazut joi cu 1,6 miliarde de dolari, si a devenit astfel al doilea cel mai bogat om din lume, dupa cofondatorul Microsoft Bill Gates.

Averea lui Buffett a scazut cu aproape 700 de milioane de dolari in urma sedintei bursiere de joi, insa se afla in urcare cu 2,6 miliarde de dolari fata de inceputul anului, la 63,4 miliarde de dolari, potrivit topului miliardarilor intocmit de Bloomberg.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!