Cine este proprietarul primului restaurant Subway din România

subway_76943900Antreprenorul care a luat franciza Subway pentru Bucureşti vine din mediul bancar, unde a lucrat pe poziţii de manager timp de 9 ani.

Antreprenorul român care a reuşit să treacă testele Subway şi să deschidă în franciză primul restaurant din Bucureşti se numeşte Ştefănescu Cristian Alexandru, are 32 de ani şi vine din mediul bancar, au declarat pentru ECONOMICA.NET surse din piaţă. Ultimul loc de muncă, pe care l-a părăsit în ianuarie anul acesta, a fost la Piraeus Bank, unde a ocupat poziţia de corporate team leader.

Anterior acestei poziţii, Ştefănescu a deţinut funcţia de relationship manager în perioada 2006-2008, tot la Piraues Bank. Din 2005 până în 2006, acesta a fost director financiar la Cooperativa Agricolă Muntenia, iar în perioada 2003- 2005 a ocupat funcţia de relationship manager la  Credit Europe Bank. Primul loc de muncă al lui Ştefănescu a fost la Wizrom Software, unde timp de opt luni a ocupat funcţia de asistent marketing.

Ştefănescu a absolvit în 2002 Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi deţine un MBA cu specializare în finanţe şi bănci.

Primul restaurant Subway din Bucureşti se va deschide pe data de 10 aprilie, în zona Piaţa Victoriei, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, numărul 1. Următoarele restaurante vor fi deschise la Iaşi, pe 31 mai şi la Cluj-Napoca, ambele în mallurile deţinute de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.000 de restaurante, în 98 de ţări. Destinat, în principal, persoanelor cu un stil de viaţă activ, care doresc o masă echilibrată în timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul că oferă aceeaşi calitate oriunde în întreaga lume.

Produsele de bază sunt sandwich-urile, gamă completată de preparate crocante (crisps), supe, prăjiturele americane, băuturi calde şi reci. Sandwich-urile sunt pregătite în faţa clienţilor, după cum doresc aceştia. Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate unităţile lanţului.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.