Warren Buffett – Omul care face 37 mil. de dolari pe zi

Warren Buffett este un om care se bucură de un mare succes şi este extrem de bogat. Averea sa a crescut numai în 2013 cu aproape 13 miliarde de dolari.

V-aţi întrebat vreodată cât de bun investitor este de fapt Warren Buffett? Cei de la Financial Post au pus cap la cap o serie de cifre interesante despre investitorul american.

  1. 99% din averea lui Buffett a fost câștigată după ce a împlinit 50 de ani.
  1. Valoarea netă a averii lui Warren Buffett, de 63,3 miliarde de dolari, conform cifrelor pe 2013, este mai mare decât PIB-urile Ghanei și Cambodgiei la un loc.
  1. În 2013, Buffett a „produs”, în medie, câte 37 milioane de dolari pe zi. Este o sumă mai mare decât a câștigat actrița Jennifer Lawrence tot anul.
  1. Cu banii pe care îi câștiga Buffett într-o singură oră din 2013 ai putea plăti taxa pentru facultatea a șase studenți la Universitatea din New York.
  1. Buffett a cumpărat primele sale acțiuni în același an în care a fost bombardat Pearl Harbor.
  1. Până în prezent, miliardarul american a donat suficient de mulți bani pentru a construi patru campusuri Apple „Spaceship”
  1. Dacă luăm doar donația pe care a făcut-o Warren Buffett la Fundația Bill și Melinda Gates, suma este suficientă pentru a majora cu 50% salariul anual al fiecărui nord-coreean care locuiește în Phenian.
  1. Buffett este pregătit să-și dubleze investițiile în energie regenerabilă, suma totală investită în acest domeniu fiind suficientă pentru construirea a 46 de hoteluri Burj Al Arab.
  1. Balanța de lichiditate a Berkshire Hathaway, vehiculul de investiții al lui Buffett, se ridică la 50 miliarde de dolari, sumă egală cu întregul PIB al statului Dakota de Sud plus 45 avioane Airbus A318.
  1. O persoană care ar fi investit 1.000 de dolari în acțiuni ale Berkshire Hathaway în 1970 și le-ar fi vândut astăzi, ar fi obținut 4,86 milioane dolari.

sursa: MONEY.ro


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare:

like la pagina pentru a continua!