Top 25 cei mai bine platiti barbati din lumea showbiz-ului

Barbatii castiga mai mult decat femeile, fie ca se afla in fata camerei de filmat, fie ca stau in spatele ei. Aceasta afirmatie nu apartine unei feministe convinse, ci este pura realitate, sustinuta de cifre.

Veniturile tuturor celor aflati in topul celor mai bine platiti barbati din lumea showbiz-ului, realizat de Forbes, se ridica la 1,9 miliarde de dolari, intr-un an, fata de 670 de milioane de dolari, cat au realizat omoloagele lor.

Pe locul 1 se afla Steven Spielberg – 332 de milioane de dolari. Vanzarea studioului DreamWorks catre Paramount a adus in buzunarele regizorului o groaza de bani. De curand, s-a adaugat si castigul de pe urma peliculei “Disturbia”, un thriller care a adunat 22 de milioane de dolari numai in primul weekend in care a fost difuzat.

Incepand de luna viitoare va lucra la al patrulea film din seria “Indiana Jones”, care urmeaza sa apara la anul, pe vremea asta.

Pe locul 2, Howard Stern, cu 302 milioane de dolari. Omul de radio sau “The King of Talk”, cum mai este cunoscut, primeste de la Sirius Satellite Radio, pentru emisiunea pe care o face, 100 de milioane de dolari pe an, fara sa mai punem la socoteala si bonusurile pentru cresterea audientei. Cu toate astea, nu a mai atins demult numarul record de ascultatori – 12 milioane pe zi.

Pe locul 3, George Lucas – 235 de milioane de dolari. Regizoul inca ia bani frumosi de pe urma “Razboiului Stelelor”. Ii vor veni bani si de pe urma celui de al patrulea film din seria Indiana Jones, care va fi produs de Lucasfilm Ltd.

Pe locul 4, Jerry Seinfeld – 100 de milioane de dolari. “Seinfeld” – serialul de succes din 1990 inca ii mai sporeste conturile. In aceasta toamna, va aparea “Bee Movie”, un film de animatie in care Seinfeld s-a implicat ca actor, scenarist si producator.

Pe locul 5, Dan Brown – 88 de milioane de dolari. A primit o gramada de bani in urma filmului “Codul lui Da Vinci”, ecranizat dupa romanul sau, iar acum este in lucru o alta pelicula, “Ingeri si demoni”, tot dupa roman cu acelasi nume.

Pe locul 6, Jerry Bruckheimer – 84 de milioane de dolari. Dupa succesul inregistrat cu “Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest”, pregateste deja la partea a treia: “Pirates of the Caribbean: At World’s End”. Inca mai primeste bani de pe urma serialului de televiziune “CSI”.

Pe locul 7, Dick Wolf – 70 de milioane de dolari. Este celebru pentru regia serialului TV
“Law & Order”.

Pe locul 8, Tom Cruise – 67 de milioane de dolari. In ultimul timp s-a vorbit mai mult despre viata lui de familie decat despre cariera. Va reveni insa la toamna, in productia lui Robert Redford “Lions for Lambs”, in care joaca impreuna cu Redford si Meryl Streep.

Pe locul 9, Andrew Lloyd Webber – 56 de milioane de dolari. A ramas celebru pentru scenariul si muzica din filmul “Phantom of the Opera”.

Pe locul 10, Bruce Springsteen – 55 de milioane de dolari. Este pe punctul de a scoate un CD si un DVD cu piesele cantate in ultimul sau turneu prin Europa. Pana atunci, si-a imprumutat vocea in doua filme: “Reign Over Me” si “Lucky You”.

In topul celor mai bine platiti barbati din lumea showbiz-ului se mai afla:

11. Dr. Phil McGraw – 45 de milioane de dolari
12. Donald Trump – 44 de milioane de dolari
13. Simon Cowell – 43 de milioane de dolari
14. 50 Cent – 41 de milioane de dolari
15. David Letterman – 40 de milioane de dolari
16. Paul McCartney – 40 de milioane de dolari
17. Peter Jackson – 39 de milioane de dolari
18. Denzel Washington – 38 de milioane de dolari
19. Neil Diamond – 35 de milioane de dolari
20. Elton John – 34 de milioane de dolari
21. Ray Romano – 34 de milioane de dolari
22. Jay Leno – 32 de milioane de dolari
23. Rush Limbaugh – 30 de milioane de dolari
24. Rod Stewart – 30 de milioane de dolari
25. Johnny Depp – 29 de milioane de dolari

HotNews.ro, Veronica Radulescu, 08 mai 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.