Topul celor mai prost imbracate vedete

Britney Spears si Paris Hilton , care au fost numite “bocitoarele” (Screamgirls) de catre Mr Blackwell (fost designer, in prezent critic de moda), au impartit prima pozitie a topului celor mai prost imbracate vedete, realizat anual de Blackwell.

Britney si Paris, care au “inventat” o prietenie la Hollywood si in cluburile de noapte din Las Vegas la sfarsitul anului trecut, au fost descise de catre Blackwell ca avand un “depravat stil vestimentar”.

Camilla Parker-Bowles, sotia Printului Charles, actrita Lindsay Lohan si cantareata Christina Aguilera sunt prezente si ele in clasamentul realizat de faimosul designer.

Spears, a carei tendinte vestimentare au devenit stiri de prima pagina la sfarsitul anului 2006, cand a fost fotografiata cand a coborat din masina si s-a vazut clar ca nu poarta chiloti, a devenit una dintre tintele preferate de Blackwell in ultimii sase ani.

In cel de-al 47-lea raport anual a lui Blackwell, Parker-Bowles, clasata pe un umilitor loc doi, este numita “ducesa imbracata prost” sau “epava regala” din cauza palariilor din pene, nelipsite in vestimentatia ei.

Blackwell a clasat-o pe actrita din “Freaky Friday”, Linslay Lohan pe locul trei. Cantaretele Christina Aguilera (“numai prostie, niciun pic de clasa”) si Mariah Carey (“regina tinutelor catastrofale”) au ocupat pozitiile patru si cinci.

Paula Abdul, Sharon Stone, Tori Spelling si Sandra Oh au esuat, de asemenea, in ceea ce priveste alegerea vestimentatiei.

Clasamentul realizat de criticul de moda a devenit deja o traditie la Hollywood. Blackwell a fost unul dintre cei mai buni designeri ai anilor ’60 din Los Angeles, creand haine pe gustul lui Jayne Mansfield, Peggy Lee si Nancy Reagan.

Acesta le-a indemnat pe vedetele prezente pe lista sa sa incerce sa ia exemplul lui Kate Winslet, Angelina Jolie, Helen Mirren, Barbra Streisand si a lui Beyonce Knowles in ceea ce priveste stilul vestimentar.

Topul celor mai prost imbracate vedete in 2006
1)Britney Spears/Paris Hilton
2) Camilla Parker-Bowles
3) Lindsay Lohan
4) Christina Aguilera
5) Mariah Carey
6) Paula Abdul
7) Sharon Stone
8) Tori Spelling
9) Sandra Oh
10)Meryl Streep

HotNews.ro, S.B., 13 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.