Avantajele creditelor nebancare

Exista alternative si pentru cei care nu doresc sa apeleze la creditele bancilor! Care este avantajul creditelor nebancare rapide? Cum poti obtine imediat o finantare? Mai jos ai cateva detalii despre imprumutul Telecredit si modalitatea de obtinere a acestuia.

Bancile acorda credite in conditii din ce in ce mai restrictive, romanii gasind o alta solutie de a obtine imprumutul dorit. Aceasta solutie o reprezinta institutiile financiare nebancare, care au o politica interna mai permisiva si acorda banii intr-un timp mult mai scurt, de la cateva ore pana la maxim cateva zile.

aplica

Haide sa iti explicam cum poti sa aplici pentru un credit nebancar!

Creditul nebancar reprezinta un imprumut acordat de o institutie financiara nebancara, precum Telecredit, institutie autorizata si inregistrata in cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Creditul nebancar este acordat fara garantii si este pe termen scurt, de regula pana la salariu.

Este foarte usor sa obtii un imprumut rapid Telecredit, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul www.telecredit.ro si sa completezi datele tale, pentru ca mai apoi analistii nostri financiari sa analizeze cererea ta de credit. Telecredit ofera imprumuturi si persoanelor care au alte credite in derulare sau care sunt raportati in biroul de credite.

Spre deosebire de creditele bancare, imprumutul Telecredit are o valoare maxima de 1500 lei, acesta reprezentand un imprumut rapid, cu o perioada de rambursare de la 10 la 30 zile. Cu ajutorul calculatorului online aflat pe site-ul www.telecredit.ro iti poti alege singur perioada in care vrei sa rambursezi imprumutul. Perioada maxima de creditare la Telecredit este de 30 de zile, cu toate acestea daca te gasesti in imposibilitate de plata te putem ajuta cu refinantarea imprumutului. Perioada minima de creditare la Telecredit este de 10 zile, dar va oferim posibilitatea de a achita oricand imprumutul.

Noi toti stim ce inseamna sa ai nevoie urgenta de bani si sa trebuiasca sa astepti in fata cozilor interminabile de la banca. In puls, analiza dosarului poate dura foarte mult si nu ai niciodata garantia ca imprumutul iti este aprobat.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: