Cum să trimiţi/primeşti FAX-uri prin internet

T104Ai calculator și conexiune la internet ? Atunci poți trimite și primi faxuri !

Nu vei avea nevoie de un aparat fax sau linie telefonică (la care să fie cuplat calculatorul). Toată procedura se derulează printr-o interfață web simplu de utilizat.

Această soluție este potrivită, în primul rând, persoanelor fizice și firmelor mici (care transmit doar ocazional faxuri), însă și firmele mari pot avea avantaje.

*****************************************************

[Update 4 oct. 2012]

Alte 2 servicii de trimitere gratuită a fax-urilor online sunt următoarele:

Trimite fax-uri prin internet gratuit

Serviciul oferit de FreeFaxButton.com este foarte simplu: alegi România din lista derulantă, completezi datele expeditorului şi ale destinatarului, adaugi Subiectul, scrii mesajul pe care doreşti să-l trimiţi, introduci PIN-ul (pe care îl găseşti în pagină, ceva mai jos), după care apeşi “Send Free Fax Now”.

Singurul impediment: nu poţi ataşa fişiere, poţi trimite doar text, însă nu are reclame.

Al doilea serviciu este oferit de PopFax.com, prin serviciul susţinut de publicitate www.FreePopFax.com.

Trimite fax-uri online gratuit

Avantajul este că poţi ataşa fişiere de tip pdf, doc, jpg, png, tiff, gif. Dacă fişierul are mai multe pagini, le primeşti pe toate (eu am trimis un fişier cu 2 pagini), însă toate paginile sunt încărcate cu reclame (dar fax-ul propriu-zis este lizibil). Deasemenea, fişierele ataşate nu trebuie să depăşească 512KB.

Mesajele pe care le-am trimis prin ambele servicii au ajuns în mai puţin de 10 minute la numărul meu de fax de pe platforma Fax2Mail . ro.

*****************************************************

   Dacă vrei să afli care sunt avantajele şi dezavantajele afacerilor de tip MLM şi care este diferenţa între afacerile de tip MLM şi schemele piramidale, intră pe site-ul http://www.afacerimlm.info/.

Primeşti/trimiţi fax-uri online

Primirea faxurilor este gratuită, iar transmiterea pornește de la doar 0,30lei/pagină.

Tot ce ai de făcut este să îți faci un cont pe site-ul http://www.fax2mail.ro/. Ţi se va aloca un număr de telefon (cu codul județului de reședință), la care vei putea primi faxuri din țară și străinătate.

Din contul creat, ai posibilitatea de a cumpăra credite, cu care să achiți faxurile pe care doreşti să le trimiți. Pachetul minim de credite (ce reprezintă 100 de pagini) este de 30lei, fără TVA (la momentul scrierii acestui articol – 7 iulie 2010) și este valabil timp de 9 luni.

Potrivit cercetărilor noastre, pare a fi cea mai bună variantă de pe piață la acest moment.

Cunoşti o variantă mai bună ? Lasă un comentariu !


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.