Dubleaza banii din cont economisind cu ING Economii

Odata ING Economii deschis, daca economisiti cu el minimum 500 de lei pana pe 15 iulie 2013, aveti sansa sa va dublati banii din cont. De fapt aveti nu doar una, ci mai multe sanse, pentru ca oferim 5 premii in total prin tragere la sorti!

Si chiar daca nu castigati premiul cel mare, sa stiti ca de fapt tot castigati. Si asta pentru ca banii pusi in ING Economii au o dobanda atractiva de 4% pe an, primita de la primul leu si din prima zi, indiferent de perioada in care ii tineti in cont. Iar de umblat, puteti umbla oricand la ei, fara sa pierdeti dobanda.

In plus, ING Economii vine insotit de un fel de incubator, numit depozit Bonus, care va permite sa va inmultiti economiile cu o dobanda si mai buna, de 5,5%* pe an, timp de 4 luni.

Mai mult, ING Economii nu are costuri de administrare, astfel nu trebuie sa dati inapoi nimic din ceea ce castigati!
Deci, vedeti? Oricum ar fi, castigati. Incepeti deci sa economisiti, strangeti minimum 500 lei pana pe 15 iulie 2013 in ING Economii si/sau in depozitul Bonus si aveti sansa sa va dublati economiile!

Puteti deschide ING Economii in orice agentie sau sucursala ING, de acasa, prin ING Home’Bank (daca detineti acest serviciu) sau puteti aplica direct aici! Calatorie placuta in continuare si pana la urmatorul zbor, numai bine va doresc.

Perioada campaniei: 1 iunie – 15 iulie 2013. Regulamentul promotiei aici.
*Primesti 5.5% p.a. daca aduci bani noi in ING Economii si ii plasezi intr-un depozit Bonus pe 4 luni. Detalii pe ing.ro sau in ING Office.

Dobanzile mentionate in prezentul document sunt valabile la data de 1 iunie 2013. Lista dobanzilor in vigoare pentru persoane fizice poate fi consultata in orice Agentie ING Bank sau in ING Office, precum si prin accesarea http://www.ing.ro/rate-dobanzi

Sumele depuse de deponentii persoane fizice in conturile curente, de depozit si de economisire deschise la ING Bank NV Sucursala Bucuresti sunt garantate prin Schema de Garantare a Depozitelor din Olanda in limita sumei de 100.000 EUR/deponent, indiferent de numarul depozitelor detinute la ING Bank NV.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: