Topul celor mai piratate seriale in 2016

Deși un număr din ce în ce mai mare de utilizatori se abonează la servicii de video streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau HBO Go, toate trei disponibile și în România, pirateria rămâne în continuare un mijloc important de acces la serialele preferate ale utilizatorilor din toată lumea.

Pentru al cincilea an consecutiv, Game of Thrones rămâne cel mai piratat serial al anului. Numai finalul ultimului sezon a fost transferat simultan pe 350.000 de calculatoare.

Alături de nume care, în mod tradițional, se regăsesc în fiecare an în topul celor mai piratate seriale, precum The Walking Dead sau Arrow, anul acesta printre “performeri” se regăsește și un nume nou. Este vorba de Westworld, al celor de la HBO, care abordează teme la modă în domeniul tehnologic, precum androizi, intelingeță artificială și lumea ca o simulare complexă.

O altă tendință care a continuat în 2016 a fost trecerea la rezoluții mari. Din ce în ce mai mulți utilizatori, ca urmare a creșterii lățimii de bandă a conexiunii la internet, preferă rezoluții HD sau Full HD.

Topul realizat de Torrent Freak are în vedere serialele descărcate prin intermediul tehnologiei BitTorrent, cea responsabilă de majoritatea conținutului video piratat și arată în felul următor:

  1. Game of Thrones
  2. The Walking Dead
  3. Westworld
  4. The Flash
  5. Arrow
  6. The Big Bang Theory
  7. Vikings
  8. Lucifer
  9. Suits
  10. The Grand Tour

(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Alte articole asemanatoare:

like la pagina pentru a continua!