Cele mai cautate nume pe internet: Britney Spears si Ronaldinho

Sarcina, divortul si petrecerile mondene la care a participat in ultima perioada Britney Spears au facut ca aceasta sa devina cea mai cautata artista pe internet, pentru a cincea oara in ultimii sase ani, informeaza news.com.au.

Starul, care a implinit 25 de ani saptamana trecuta, a dat nastere celui de-al doilea copil al sau, Jayden James, in luna septembrie si la la doua luni dupa aceea, a anuntat ca divorteaza de Kevin Federline.

In ultimele saptamani artista a fost foarte “cautata” pe internet, dupa ce a fost fotografiata urcand si coborand din masina fara pantaloni si dupa ce a fost vazuta la diferite evenimente impreuna cu Paris Hilton.

Noua prietena buna a lui Britney a ocupat locul cinci in topul “Celor mai cautati termeni pe internet” in 2006. Starul de la Hollywood, Lindsay Lohan, care le-a insotit pe cele doua blonde la cateva petreceri, s-a situat pe locul 10.

Purtatoarea de cuvant Cathi Early a declarat ca Spears s-ar fi clasat
prima in top chiar daca n-ar fi participat la aceste “petreceri de noapte”. “Nu este o surpriza”, a declarat ea.

Cea mai cautata stire a fost cea despre moartea lui Steve Irwin, iar cea despre moartea fiului lui Anna Nicole Smith s-a situat pe locul al doilea.

Cel mai cautat copil al unui cuplu de vedete a fost fetita lui Tom Cruise si Katie Holmes, Suri. Shiloh, fetita lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie s-a situat pe pozitia a doua in acest clasament., fiind urmata de baieteii lui Britney Spears, Sean Preston si Jayden James.

In lumea sportului, Manchester United si Arsenal au ocupat locurile 5 si 6. Real Madrid s-a clasat pe locul 9, intr-un clasament in care a dominat fotbalul american si echipele de baschet.

Cel mai cautat jucator din Campionatul Mondial de Fotbal este Ronaldinho, care l-a devansat pe David Beckham.

HotNews.ro, S.B., 05 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!