Chromosome Dynamics anunță lansarea rețelei de socializare Homeland: Undă verde la liberă exprimare

​După o perioadă intensă de testare în sistem închis, Chromosome Dynamics (simbol bursier: CHRD) a anunțat astăzi lansarea oficială a rețelei de socializare Homeland (Homeland 1.0) în Europa. Această lansare marchează un moment semnificativ în evoluția mediului online, oferind utilizatorilor europeni o platformă complet nouă și îmbunătățită pentru a-și conecta comunitățile, împărtăși pasiunile și sărbători valorile autentice.

“Suntem entuziasmați să lansăm astăzi versiunea oficială a aplicației. Echipa noastră a lucrat asiduu în ultima lună pentru a aduce noile funcționalități în cadrul rețelei de socializare Homeland și pentru a corecta erorile descoperite în versiunea de testare în sistem închis. Personalizăm experiența utilizatorilor încă de la înregistrare și oferim o resursă semnificativă pentru cei în căutare de cunoaștere și conexiuni autentice.”, declară Directorul General al Chromosome Dynamics.

Homeland Social Network este rețeaua autohtonă de socializare și responsabilizare socială care aduce o schimbare profundă în modul în care utilizatorii experimentează interacțiunile online.

”Mai important este faptul că dorim să ne implicăm activ în combaterea dezinformării sau informării greșite a publicului ce știm că a luat amploare în cadrul rețelelor de socializare foarte cunoscute. Rețelele de socializare folosesc algoritmi pentru a personaliza conținutul afișat fiecărui utilizator. Acest lucru înseamnă că oamenii sunt expuși doar la informații care confirmă sau întăresc convingerile lor existente, ceea ce poate amplifica dezinformarea. Homeland susține libertatea de expresie a tuturor utilizatorilor și îi protejează de content generat în mod selectiv de algoritmi.”, explică Ionel Mugurel Gabriel.

Una dintre inovațiile majore ale Homeland este abordarea sa selectivă asupra conținutului, care asigură faptul că utilizatorii primesc doar informații relevante și valoroase în feed-ul lor principal, evitând astfel supraîncărcarea cu informații inutile. Mai mult, platforma va introduce conceptul de ’comunități plătite’, deschizând noi oportunități pentru creatorii de conținut de a-și monetiza conținutul exclusiv prin abonamente lunare.

Ionel Mugurel Gabriel adaugă: “Homeland se diferențiază prin angajamentul său ferm față de promovarea valorilor reale. Într-o eră a informațiilor rapide și a conținutului efemer, Homeland oferă un spațiu unde utilizatorii pot accesa conținut profund și autentic, care să îi inspire și să îi educe.

De asemenea, Homeland susține creatorii de conținut printr-o funcționalitate monetizabilă prin care munca lor este răsplătită.”

Chromosome Dynamics planifică să introducă noi instrumente de comunicare în următoarele versiuni ale aplicației Homeland, inclusiv postări vocale, pentru a îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorilor.

Aplicația Homeland este disponibilă gratuit aici pentru descărcare. De asemenea, Chromosome Dynamics are în plan să lanseze rețeaua de socializare în curând și în țările non-UE.

​Articol susținut de Chromosome Dynamics


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: