Aeroportul Baneasa la un pas de inchidere

Aeroportul International Bucuresti Baneasa (AIBB) este pe punctul de a fi distrus datorita “improprietaririi” societatii comerciale “Aviatia Utilitara”cu 8,9 hectare din terenul aeroporului, titreaza ziarul Gandul

Potrivit jurnalistilor de la Gandul in megaafacerea care promite un profit de milioane de euro apar nume grele: omul de afaceri Adrian Gardean (cunoscut dupa scandalul facilitatilor fiscale acordate in Valea Jiului) si o firma controlata in 2000 de Codrut Seres si Dan Voiculescu.

Pagubitii acestei afaceri sunt Ministerul Transporturilor si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa care este foarte aproape de a fi inchis ca urmare a ingineriilor imobiliasre care s-au facut cu terenurile din zona.

Potrivit cotidianului central reprezentantii Ministerului Transporturilor sustin ca cedarea celor 8,9 hectare ar insemna diminuarea activelor aeroportului cu implicatii grave asupra AIBB, dar si a actionarilor Fondului Proprietatea, acolo unde au fost repartizate 20 la suta din actiunile aeroportului.

HotNews.ro, 04 mar 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.