Apartamentele noi devin tot mai atractive

Apartamentele vechi reprezinta o varianta mai ieftina cu pana la aproximativ 50% fata de unul nou. Potrivit reprezentantilor DTZ Romania, clientul inclina spre cumpararea de apartamente noi datorita facilitatilor oferite, cat si dorintei fiecarui om de a beneficia de o locuinta mai buna.

Printre facilitatile oferite cumparatorilor de apartamente noi se numara locuri de parcare in garajul subteran atat pentru proprietar cat si pentru oaspeti, servicii administrative si de securitate, centrala termica de apartament etc.

Conform unui comunicat al DTZ, o concutenta serioasa va exista peste doi sau trei ani, atunci cand complexele rezidentiale din zonele semi-centrale sau din cartiere vor fi finalizate. Scaderea preturilor apartamentelor vechi va fi strans legata de oferta tot mai mare de altele noi.

Acest fenomen se va petrece cartierele unde cumparatorul va avea mai multe variante de achizitionare a unui apartament dintr-un imobil nou.

DTZ explica scumpirile din ultimii ani printr-un dezechilibru dintre cerere si oferta, adica oferta este limitata in comparatie cu o cerere tot mai mare de locuinte.

In alta ordine de idei, Nordul capitalei concentreaza o parte mare dintre noile proiecte rezidentiale. In ultimii ani, zona de nord a Bucurestiului a cunoscut o dezvoltare dinamica, dar in acelasi timp a crescut si cererea si pretul.

DTZ este societate de consultanta imobiliara implicata la nivel global in crearea de solutii imobiliare si de afaceri imobiliare. DTZ furnizeaza servicii si solutii de piata imobiliara pentru corporatiile multi-nationale ocupante din America de Nord prin colaborarea sa cu Staubach Company.- societate de consultanta imobiliara de nivel global

HotNews.ro, G.I., 25 aug 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.