Avantaje oferite de tigari electronice

Beneficiile pentru sanatate cu tigari electronice, plamanii mai curati, cheltuiala mica si lipsa poluarii aerului sunt doar cateva dintre avantajele oferite de tigara electronica, una dintre cele mai interesante inventii ale secolului.

Chiar daca a fost inventata in 2003, foarte putine persoane stiu ce este tigara electronica si care sunt avantajele ei, atat pentru sanatate, cat si pentru mediul inconjurator. Tigara electronica este un aparat revolutionar de fumat care te fereste de efectele nocive ale tutunului.

Aer si plamani mai curati

Tigara electronica eGo elibereaza vapori de nicotina care imita senzatia si aroma tigarilor traditionale cu tutun. Fumatorul are astfel parte de o experienta asemanatoare fumatului obisnuit. Fumul inhalat si expirat in aer provine doar de la nicotina, deoarece tigara electronica nu contine tutun.

Persoanele care folosesc tigara electronica nu contribuie la poluarea aerului, iar plamanii raman curati si bine aerati. De asemenea, tigara electronica nu provoaca fumat pasiv, care poate fi mult mai nociv decat fumatul activ si care poate duce la probleme de sanatate serioase persoanelor din jur.

Benefica pentru sanatate

Tigara electronica permite inhalarea vaporilor si nu nicotina in sine. Vaporii de nicotina ajung la creier, oferind astfel fumatorilor “drogul” necesar, fara insa alte substante nocive. Tigara electronica este o alternativa la tigara obisnuita, insa cu ajutorul ei limitezi alimentarea organismului cu substante nocive si toxine. In acest fel si calitatea sanatatii tale incepe sa se imbunatateasca.

De asemenea, cantitatea de nicotina din cartus este ajustabila. In acest fel, poti scadea doza, pe masura ce te obisnuiesti cu aceasta tigara. Pe piata exista si tigari electronice fara nicotina, care au insa arome de vanilie sau caramel.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.