Brad Pitt acuza doi angajati ai E! Networks ca au patruns in locuinta sa fara a avea acordul sau.

Purtatorul de cuvant al lui Brad Pitt a declarat ca doi angajati ai E! Networks, un producator si un cameraman, au patruns in locuinta actorului din Hollywood Hills saptamana trecuta, fara a avea permisiunea acestuia.

“Am depus o plangere impotriva E! si momentam studiem toate alternativele legale disponibile de a-i acuza atat pe cei care a intrat pe proprietatea particulara, cat si firma la care sunt angajati. ”, a declarat purtatorul de cuvant.

Un reprezentant al politiei din Los Angeles a spus ca inca se cerceteaza acest incident.

E! Networks sustine ca nu au dorit sa provoace neplaceri actorului. “E! Networks investigheaza afirmatiile facute de actor si anume ca un producator si un cameraman, care au filmat pentru un material despre Brad Pitt, au patruns ilegal pe una din proprietatile actoruluii. “, a declarat un reprezentant al companiei.

”E! Networks nu a dat dispozitii nimanui si nu a incurajat pe nimeni sa patrunda necorespunzator pe vreo proprietate privata, iar indivizii implicati in acest caz au fost concediati. Cu toate ca nici domnul Pitt si nici familia sa nu se aflau acolo cand s-a petrecut incidentul, compania nu va trece cu vederea si nu este de acord cu un asemenea comportament.

De asemenea, compania isi cere scuze domnului Pitt si familiei sale pentru acest nefericit eveniment.”

HotNews.ro, S.B., 30 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.