Ce retele mari de magazine organizeaza campanii de tip Black Friday

METRO, Selgros, Carrefour, Auchan, Cora și Profi sunt marile rețele de magazine care organizează luna aceasta campanii de Black Friday, fie sub această denumire, fie sub alte denumiri. În perioadele 17-20 și 24-27 noiembrie 2016, METRO Cash & Carry oferă discount-uri de până la 70%* la articolele selectate, în magazinele rețelei, dar și pe portalul online de cumpărături METRO

Astfel, electronicele și produsele destinate uzului casnic: laptop-uri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare, mașini de spălat și aspiratoare, vor fi disponibile la ofertă, în magazinele METRO. Jucăriile vor avea prețuri cu 40% mai mici (valabile doar în perioada 17-20 noiembrie), iar echipamentele fitness vor primi discount-uri de 30%.

De asemenea, de imprimantele, scaunele de birou, echipamentele profesionale pentru gătit și servit, precum și scaune de interior vor avea prețuri promoționale cu 20% mai mici. Carrefour Romania este la al cincilea an de reduceri ȋn cadrul campaniei Black Friday. Ȋn perioada 1 – 29 noiembrie 2016, magazinele Carrefour din toată țara vor avea reduceri de pȃnă la 50% la sute de produse, printre care electronice, electrocasnice, IT și telecom.

Hipermarketurile Cora organizează de asemenea campanie de reduceri în cadrul Black Friday, în perioada 18-29 noiembrie, cu discounturi de 25% cu tichet Cora la cumpărături de electrocasnice, electronice, IT și GSM de minim 1.000 lei. Oferta este valabilă doar pentru posesorii de card Cora.

Supermarketurile Profi organizează campania Black weekend (18 noiembrie 2016- 31 ianuarie 2017), cu reduceri de pănâ la 70%. Și hipermarketurile Auchan organizează în intervalul 16-29 noiembrie campania Black Days cu reduceri de până la 50% în fiecare zi la electrocasnice, electronice & IT si alte produse nealimentare.

Magazinele cash&carry Selgros au două runde de reduceri de până la 45% de Black Friday: 11- 24 noiembrie la confecții, încălțăminte, articole de voiaj și sport, textile de casă, menaj și birotică și în perioada 25 noiembrie- 01 decembrie la eletrocasnice, electronice, IT și multimedia.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: