Cocos junior se umfla in pene pe linga Elena Basescu

La implinirea frumoasei virste de 19 ani, Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, a fost sarbatorit cu mare fast de mamica lui vitrega, Elena Udrea. Petrecerea a avut loc in club Bonsai si din program nu au lipsit cele mai scumpe sampanii si cele mai de succes manele, interpretate, pe viu, de Adrian Copilu Minune.

Ca doar nu era sa cinte Filarmonica Regala din Londra la ziua unui pusti de bani gata care, la 18 ani, conducea deja un BMW M5. Prieten bun cu Poponet Codin, fostul iuibt al Ginei Pistol, Alin Cocos si-a tras, mai nou, si un Ferrari, asta asa, ca sa ajunga mai repede dintr-un club de noapte intr-altul.

Nu v-am fi dat toate aceste detalii cu multe zerouri daca, in ultima vreme, cocoselul vitreg al Elenei Udrea nu ar curta-o pe Elena Basescu. Cei doi se tot vad, si nu lipsita de interes ar fi stenograma discutiilor romantice dintre un Cocos mic cu o Basescu.

Dupa ce s-a despartit de fotograful Radu Prunaru, mezina lui Basescu nu putea trece neobservata de Alin Cocos, poate ca Elena Udrea i-o fi atras atentia fiului vitreg ca domnisoara Basescu e singura si neconsolata, si ca acum ar fi momentul sa-si ambaleze Ferrari-ul pe linga nurii fetei. Mai ales ca tot sint in familie, in marea familie democrata, consumatoare de Golden Blitz.

Academia Catavencu, 19 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.