Cristina Cioran, paruiala in lift cu o avocata

Politistii Sectiei 22 din Capitala au de rezolvat un caz mai putin obisnuit. Oamenii legii incearca acum sa afle cine se face vinovat de scandalul petrecut sambata dupa-amiaza, in complexul Plaza Romania, acolo unde vedeta tv Cristina Cioran s-a paruit cu doua femei.

Cristina Cioran, impreuna cu o buna prietena, a ales sa-si petreaca o parte din timpul liber plimbandu-se in mall-ul din cartierul Drumul Taberei. In lift, pe langa actrita si amica ei, au mai urcat doua femei, care aveau un copil in varsta de sase ani, si altul de 11 luni, in carucior, dar si un barbat. La un moment dat, ascensorul s-a blocat intre etajele unu si doi.

Atunci s-a produs scanteia care a aprins “focul”. Baietelul de 6 ani, fascinat de butoanele aprinse din cabina, a inceput sa se joace la ele. Deranjata ca baietelul nu statea cuminte, Cioran i-a zis pe un ton autoritar, dupa cum a declarat chiar mama lui la Sectia 22: “Nu mai apasa, ca riscam sa patim ceva!”.

In numai cateva clipe, replicile dure dintre cele patru femei s-au tranformat intr-o adevarata bataie, cu paruieli, injuraturi, tipete si zgarieturi pe fata. Cand liftul a fost pus in functiune de angajatii Plaza Romania si cabina si-a deschis usile, martorii aflati la parter au vazut ce lupta se daduse in ascensor.

Agentii de paza ai complexului, aflati in fata liftului, au intervenit intre cele patru femei dezlantuite. Aceiasi agenti au anuntat Politia.
“Sambata dupa-amiaza, au venit la sectie patru femei, care prezentau urme minore de bataie. Au depus declaratii in care au spus ca, in urma unui incident petrecut in liftul de la Plaza Romania, au ajuns sa se bata intre ele. Una din femei era actrita Cristina Cioran.

A spus ca a fost batuta de alte doua femei, una din ele – avocat specializat in litigii comerciale”, ne-a spus comisarul Andronie Vladimir, adjunctul Sectiei 22 Politie. Pana in prezent, nici una dintre parti nu a depus plangere penala.

Averea, 19 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.