De la 1 noiembrie, se scumpesc biletele de tren

CFR Calatori majoreaza, de miercuri, tarifele la transportul feroviar cu 7,9% – se arata intr-un comunicat al institutiei, dat publicitatii. Masura a fost luata pentru cresterea veniturilor firmei si compensarea influentei avansului preturilor la combustibili si energie electrica.

Facilitatile acordate de CFR Calatori elevilor, studentilor si navetistilor, la procurarea abonamentelor, vor fi mentinute.

Astfel, o calatorie cu rapidul pe relatia Bucuresti-Brasov, la clasa a II-a, va fi mai scumpa cu aproape doi lei si va costa 30,4 lei.

Biletul pe traseul Bucuresti-Constanta va costa 36,1 lei, fata de 33,5 lei in prezent, iar in cazul rutei care leaga Capitala de Timisoara, noul tarif va fi de 64,6 lei, comparativ cu nivelul actual de 59,9 lei.

Ultima scumpire a biletelor de tren a avut loc pe 15 iunie 2006, cand tarifele au crescut in medie cu 5,2%.

Reprezentantii CFR, citati de Realitatea TV, sustin ca aceasta va fi ultima majorare de preturi din acest an. Preturile biletelor de tren ar mai putea creste doar in luna martie a anului viitor.

HotNews.ro, D. Mihai, 31 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.