Domeniul Vodka.com, achizitionat pentru 3 mil. $

Omul de afaceri care controleaza cel mai mare producator de vodka din Rusia a platit 3 mil. dolari (2,28 mil. euro) pentru a achizitiona domeniul Vodka.com, ca parte a strategiei sale de a-si extinde afacerile pe piata americana, scrie presa internationala.

Sedo.com, divizia de brokeraj pentru domenii web a United Internet din Germania, a declarat ca a jucat rolul de agent de vanzari in tranzactia care a avut loc pe 4 decembrie. Conglomeratul Russian Standard, controlat de miliardarul Roustam Tariko, nu a dorit sa dezvaluie identitatea celui care a vandut domeniul vodka.com. Russian Standard a intrat pe piata din Statele Unite in septembrie 2005, cu brandul Imperia.

Compania controleaza doua treimi din vanzarile de vodka din Rusia si detine Russian Standard Bank, cea mai mare banca privata din Rusia. Vodka.com a avut unul din cele mai mari preturi de vanzare pentru domenii web.

Sursa: zf.ro


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.