EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2012 . NOTE AFIŞATE pentru TOATE JUDEŢELE- EXCLUSIV: ORA LA CARE SE POSTEAZĂ ONLINE REZULTATELE pe edu.ro

EDU.RO a anunţat că va publica, duminică până la ora 14, REZULTATE la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012. Deşi termenul a fost depăşit de mai multe ore, REZULTATELE la BAC 2012 încă nu sunt afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei.

REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2012 pe edu.ro – Notele finale după CONTESTAŢII – EXCLUSIV – ORA la care se vor afişa NOTELE pe JUDEŢE

ULTIMA ORĂ: AICI GĂSIŢI NOTELE FINALE

NOU! REZULTATELE LA BACALAUREAT 2012 AU FOST PUBLICATE. GĂSIŢI AICI LINK-UL PE JUDEŢE

NOU! PERLE DUPĂ BAC EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2012. Ce spun elevii care AU PICAT BACUL: “Dacă nu se mai poate face nimic cu bani în ţara asta, nu mai are rost să dăm BAC-ul”

NOU! ANUNŢ: MINISTERUL EDUCAŢIEI VREA SĂ DESFIINŢEZE MAI MULTE LICEE DUPĂ ce pe EDU.RO AU FOST PUBLICATE REZULTATE BAC 2012

Secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar, Stelian Fedorca, a declarat pentru gândulREZULTE BACALAUREAT 2012 vor fi disponibile pe edu.ro “într-un minut”. “S-a încărcat 99%”, a declarat Fedorca, în urmă cu câteva momente.

Întrebat de ce nu au fost publicate REZULTATELE LA BACALAUREAT 2012 încă de la ora 14, când Ministrul Educaţiei a anunţat că vor fi afişate pe EDU.RO, secretarul de stat a răspuns: “Au fost probleme şi cu un copil, dar am hotărât să dăm drumul aşa”. Oficialul nu a dat alte explicaţii.

Ulterior, secretarul de stat a revenit explicând că acum “un minut a început descărcarea” datelor pe aplicaţia edu.ro, unde se publică online REZULTATE BACALAUREAT 2012, acesta precizând că descărcarea datelor “durează o oră, astfel că ABIA ÎN JURUL OREI 17:00 elevii vor avea disponibile pe edu.ro REZULTATE LA BAC 2012 şi note afişate pentru toate judeţele.

Procentele comunicate încă de dimineaţă către Ministerul Educaţiei arată o imagine dezastruoasă a Bacalaureatului 2012. Ministrul Educaţiei spune că o evaluare a notelor de dupa afişarea online a primelor REZULTATE BACALAUREAT 2012 pe edu.ro, procentul de promovare pe întreaga ţară este cu doar 0,5 la sută mai mic decât anul trecut.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.