Expertii nostri in nutritie va raspund la intrebari!

Intrebare

De ce aceasta cafea are puteri de ardere, spre deosebire de cafeaua normala?

Raspuns

Raspunsul este foarte simplu.Cafeaua, in stare naturala, este un puternic devorator de grasime. Asa cum am explicat pe larg in sectiunea dedicata compozitiei CafeForm Plus®, prin procesul de prajire, cafeaua isi pierde pana la 90% din proprietatile sale de ardere a grasimilor. Din acest motiv, extractul de cafea rara, continut de CAFEFORM PLUS nu este prajit.

Intrebare

De ce aceasta cafea este decofeinizata?

Raspuns :

Buna intrebare. In primul rand, CAFEFORM PLUS trebuie sa fie disponibil si persoanelor carora nu le place sau nu pot consuma cafea. In al doilea rand, agentii excitanti nu sunt favorabili pierderii in greutate. De fapt, stresul sau surescitarea duc la aparitia unor comportamente alimentare nocive.

Intrebare

CAFEFORM PLUS are contradindicatii?

Raspuns

Nu exista nicio contraindicatie, deoarece extractul de cafea din CAFEFORM PLUS este 100% natural.

Intrebare

Se pot lua mai multe pliculete CAFEFORM PLUS pe zi?

Raspuns

Da, dar nu ar servi la nimic. Studiile si testele clinice realizate au demonstrat ca un pliculet CAFEFORM PLUS este suficient pentru a accelera slabirea.

Intrebare

Cum procedez daca nu imi place cafeaua?

Raspuns

Este suficient sa amestecati pliculetul CAFEFORM PLUS cu multa apa calda, astfel incat lichidul rezultat va avea un gust slab de cafea.

Intrebare

Pot pune zahar in cafea?

Raspuns

Nu este recomandat atunci cand sunteti in plin proces de slabire, dar, puteti adauga indulcitor in CAFEFORM PLUS.

Intrebare

Cat timp trebuie sa iau CAFEFORM PLUS pentru a atinge greutatea ideala?

Raspuns

Perioada de utilizare CAFEFORM PLUS depinde de numarul de kilograme pe care trebuie sa le slabiti si de obiceiurile dvs. alimentare.

Intrebare

Am auzit ca pliculetele CAFEFORM PLUS sunt livrate sub acoperirea garantiei “satisfacut sau rambursat”?

Raspuns

Este adevarat. Beneficiati de 3 luni pentru a va convinge de rezultatele CAFEFORM PLUS. Daca in aceste 3 luni de incercare fara riscuri, nu v-ati convins de eficienta CAFEFORM PLUS, va fi suficient sa ne returnati cura dvs., inceputa sau chiar goala, iar contravaloarea ei va va fi integral rambursata, fara a vi se cere nicio explicatie, prin mandat postal pe numele dvs. 
cafeaua verde pentru slabit


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.