Hilton si reprezentantul sau au incheiat colaborarea

Paris Hilton si reprezentantul sau, Elliot Mintz, au pus capat colabararii dupa o lunga perioada de timp, informeaza people.com potrivit unui e-mail trimis de Mintz. Desfacerea contactului de colaborare vine la doua zile dupa ce Hilton, in varsta de 26 de ani, a fost condamnata la 45 de zile de detentie dupa ce a condus fara a avea acest drept. (Hilton va incepe executarea pedepsei pe data de 5 iunie).

Mintz a declarat: “La o zi dupa ce a fost dat verdictul, i-am trimis lui Paris un e-mail in care i-am spus ca sunt foarte trist din cauza hotararii judecatorului.De asemenea, i-am cerut scuze pentru faptul ca a existat o neintelegere al mesajului meu. Regret profund ceea ce s-a intamplat. I-am spus lui Paris ca imi asum partea mea de vina in acest caz.”

In cadrul procesului de vineri, Hilton i-a spus judecatorului ca Mintz i-a spus ca permisul i-a fost suspendat doar pentru 30 de zile si ca are voie sa conduca.

Mintz a mai adaugat: “Din cauza acestei neintelegeri, eu nu o mai reprezint pe Paris Hilton. Vreau sa mai precizez ca inca o respect si tin la Paris. Este o persoana deosebita si nu merita pedeapsa care i-a fost data. Ii urez numai bine.”

HotNews.ro, S.B., 07 mai 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.