Internetics 2006: Premiantii web-ului romanesc

Editia a sasea a festivalului Internetics s-a incheiat miercuri seara, iar cele trei competitii distincte si-au aflat castigatorii: Webstyler la categoria Web Promo, www.protv.ro si www.mami.ro la Web Space si MRM Partners la Web Graphic.

Web Promo s-a dovedit a fi cea mai atractiva competitie din concurs, numarand peste 200 de inscrieri. Competitia i-a avut ca si castigatori pe cei de la Webstyler, desemnata Web Agentia Anului.

“Suntem cea mai buna agentie de comunicare online din Romania pentru ca oferim toate serviciile de comunicare si dezvoltare pe Internet, pentru ca avem un portofoliu de clienti care inteleg ce inseamna comunicarea web si mai ales pentru ca avem o echipa care a facut lucruri exceptionale in ultimul an”, a declarat in webstyler Bogdan Nitu, General Manager & Strategy Director al agentiei.

In competitiaWeb Space trofeele Platinum Icon au revenit lucrarilor www.protv.ro si www.mami.ro.

“200% – Cam atat a fost randamentul nostru la Internetics. Adica am inscris o lucrare (protv.ro) si am luat doua premii (Webspace sectiunea Media si Platinium Icon in competita Webspace)” declara Catalin Tenita, Managing Partner TreeWorks, realizatorii www.protv.ro.

Castigatorii competitiei Web Graphic au fost MRM Partners, care au participat cu lucrarea www.romautentic.ro . Echipa de realizatori a declarat ca premiile obtinute “inseamna pozitionarea perfecta: confirmarea creativitatii prin Platinum Icon si Internetics Gold Icon la Visual Desing si a eficientei prin trofeul Web Promo – produse de consum rapid”.

Asa cum afirma Daniel Schutzsmith, membru in juriul de anul acesta, aceste lucrari ar putea concura oricand cu cele premiate la competitii internationale, s-ar putea transforma intr-un punct de referinta in ceea ce priveste utilizarea celor mai inovative si avansate practici de folosire a Internetului.

HotNews.ro, L. Gliga, 19 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.