Ioana Visan amanta lui Silvio Berlusconi e din Curtea de Arges

Ioana Visan amanta lui Silvio Berlusconi e din Curtea de Arges

Italia se afla in fata unui scandal fara precedent, dupa dezvaluirile incredibile care il au in prim-plan pe premierul Silvio Berlusconi (72 de ani), acuzat ca ar fi organizat de-a lungul timpului adevarate orgii in resedintele sale, cu peste 30 de femei.

Corriere della Sera a publicat la inceputul acestei saptamani interogatoriul la care a fost supus Gianpaolo Tarantini, omul socotit a fi pestele lui Berlusconi. Printre fetitele acestuia se afla si o romanca, Ioana Visan, zisa Ana.

Dupa o ancheta intensa si dupa o zi plina de cautari, CANCAN a reusit sa afle povestea incredibila a romancei, care ar fi fost dama de companie pentru cel mai important om din Italia la ora actuala.

Ioana Visan are 21 de ani si este originara din Curtea de Arges. A plecat in 2006 in Italia, acolo unde sora sa locuia de peste 12 ani, la Milano. Surse din Peninsula sustin ca sora Ioanei, Maria (30 de ani), a fost o dama de companie faimoasa in Cizma pana in momentul in care s-a casatorit cu un italian bogat si si-a schimbat complet numele, dar si meseria.

Ioana insa, cu ajutorul
Mariei, transformata in Monica, s-a infiltrat in cercurile inalte din Italia, tot in postura de practicanta a celei mai vechi meserii din lume. Daca Tarantini stie cel mai bine cum a ajuns atat de aproape romanca de Silvio Berlusconi, povestea din tara a Ioanei este de-a dreptul fabuloasa. via Cancan


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.