Mai e o luna pana la Paste. Vi se pare mult ?

Noi zicem ca timpul e deja scurt pentru a pregati un cadou interesant, original, care sa va reprezinte si care sa si placa partenerilor dvs de afaceri. Daca sunteti prea ocupat/a, iar listele de parteneri, ideile de cadouri si logistica aferenta transmiterii lor in timp util vreti sa reprezinte o grija mai putin pentru dvs, Partner’s Agenda este solutia!

De Paste, pe langa cosuletul ‘standard’ mai sunt si alte variante: felicitari si iepurasi din ciocolata cu logo & mesaj inscriptionat, cutiute lemn pictate manual umplute cu oua incondeiate (sau din ciocolata), cozonaci care sa poarte ‘semnatura’ Companiei alaturi de o sticla de vin cu numele destinatarului. Idei mai avem – haideti sa le discutam impreuna!

‘Partner’s Agenda’ este un serviciu unic, ce asigura integrarea activitatilor de gestionare a bazei de date cu partenerii companiei, concept cadouri &achizitie, precum si livrare, toate detaliile fiind stabilite anticipat cu dvs si raportate periodic.

Astfel, suntem prima companie care va semnaleaza (alerta zilnica pe e-mail) & asista de fiecare data cand e vorba de aniversari / evenimente speciale / sarbatori traditionale, transmite partenerilor cheie o felicitare / o invitatie / un cadou si organizeaza logistic toate aceste operatiuni de-a lungul unui an.

Serviciul, extensie Customer Relationship Management, este foarte eficient, mulandu-se exact pe stilul si preferintele corporatiste. Totul pe baza unui contract de prestari servicii imagine&curierat, fara a se mai tine cont de limita de buget protocol deductibil.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!