Marketing afiliat cu Web Is Yours

Marketingul afiliat este un model de marketing bazat exclusiv pe performanta: platesti doar pentru rezultate. Iata cum functioneaza acest sistem : comerciantii (magazinele online sau site-uri ce ofera servicii) pun la dispozitie afiliatilor (bloggeri, publisheri, specialisti din mediul online sau simpli internauti) o serie de instrumente de promovare : bannere, link-uri, reclame text.

In acest moment, va anunt ca puteti beneficia – in functie de situatia in care va aflati : de o oferta avantajoasa in cadrul unei campanii aflata in derulare in acest sistem. Prin intermediul afilierii voastre la Web Is Yours primiti 10 lei pentru fiecare afiliat nou si 500 de lei pentru fiecare comerciant nou care lanseaza o campanie in reteaua WIY.

Mult sau putin, este doar un gest facut la intrarea in sistem, restul urmand sa il castigati si prin putin efort personal, coroborat cu depinderile de a folosi platforma si a genera trafic. Advertiserii platesc astfel doar pentru rezultate. In acest proces, Platforma de afiliere Web Is Yours functioneaza ca un intermediar, oferind o solutie rapida si eficienta de promovare si monetizare.

Afiliati folosesc aceste instrumente pentru a directiona vizitatori pe site-ul comerciantilor si sunt recompensati direct proportional cu numarul sau valoarea actiunilor, fie vanzari, fie lead-uri, realizate de respectivii vizitatori intr-un anumit interval de timp (perioada de recurenta).

Beneficiile unui afiliat WIY : Monetizare rapida a traficului, Acces la zeci de campanii, Suport pentru optimizarea veniturilor, Plati rapide si sigure, Suport rapid si eficient, Promovezi branduri cunoscute din Romania, Statistici in timp real, Acces la resurse si workshopuri.

Comerciantii sunt beneficiarii imediati ai acestui sistem de marketing afiliat. Scopul lor principal este unul clar, precis, bine determinat : comerciantii vor sa isi vanda online servicile si produsele. Prin intermediul marketingul afiliat, comerciantul plateste pentru fiecare client sau vanzare pe care un afiliat l-a adus. Daca un site trimite 20,000 de vizitatori catre site-ul tau si o singura persoana cumpara produsul promovat, platesti doar pentru acea persoana !

Avantajele unui comerciant in platforma WIY : trafic gratuit generat catre site, plata comisionului doar pe vanzare/lead valid, acces la mii de site-uri / bloguri / retele sociale pentru promovare, acces la o platforma perfomanta cu instrumente de promovare si de urmarire inovatoare.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.