Naomi Campbell, data din nou in judecata de o angajata romanca

Naomi Campbell, celebrul manechin implicat in mai multe cazuri de vatamare corporala, a fost data in judecata pentru a doua oara de o fosta angajata, care a declarat ca top modelul a batut-o si a jignit-o numind-o “romanca proasta”, informeaza site-ul hosted.ap.org, citat de Mediafax.

Gabi Gibson a dat-o in judecata pe Naomi Campbell, marti, pentru a doua oara, aducand martori noi in sprijinul cauzei sale. Fosta angajata spune despre celebrul manechin ca este o “bigota violenta”, care a jignit-o spunandu-i “Nu mai esti in lumea a treia, idioato” si “Romanii nu sunt, de obicei, atat de prosti ca tine”.

Gabi Gibson, care a lucrat pentru Naomi Campbell de la sfarsitul anului 2005 pana la inceputul anului 2006, a declarat ca top modelul a lovit-o, a jignit-o si a amenintat-o ca o va acuza de furt, pentru ca nu si-a gasit o pereche de jeansi. Avocatul lui Campbell, David Breitbart, a negat acuzatiile lui Gibson.

In iunie, Gabi Gibson a acuzat-o pe Campbell de “discriminare” si “vatamare corporala”. Aceste prime acuzatii au fost respinse de judecator pentru ca dosarul nu a fost inregistrat in limita de timp legala.

Mai mult decat atat, Naomi Campbell era asteptata miercuri la tribunal pentru un proces intentat de o alta fosta angajata, care a acuzat-o, de asemenea, de vatamare corporala. Naomi a fost acuzata de menajera sa, Ana Scolavino, de comportament violent. Marul discordiei se pare ca a fost tot o pereche de jeansi.

Scolavino a declarat judecatorului ca modelul, in varsta de 36 de ani, a lovit-o in cap cu un telefon mobil, dupa ce a invinuit-o ca i-a furat o pereche de jeansi.

Procurorii care au anchetat cazul i-au declarat judecatorului ca Scolavino a avut nevoie de patru copci in urma loviturii primite in cap.
Campbell, care a respins aceste acuzatii si a negat orice forma de violenta, risca pana la sapte ani de inchisoare si deportarea din Statele Unite, spun expertii juridici.

In luna septembrie, cand a avut loc prima audiere in cazul acestui proces, top modelul nu s-a prezentat la tribunal, iar audierea fusese amanata pentru 15 noiembrie.

Naomi se crede “artista completa”

Primul manechin de culoare care a aparut pe coperta editiilor franceza si britanica a revistei “Vogue”, Naomi Campbell, se considera o artista completa. Si-a inceput cariera de manechin la sfarsitul anilor ′80 si a intrat foarte repede in galeria top modelelor. In 1995 isi face debutul in muzica si lanseaza albumul “Babywoman”, care nu rupe insa gura targului.

A scris chiar si un volum de nuvele, dar a tinut prima pagina a ziarelor de scandal pentru temperamentul ei vulcanic.
Mai multe stiri mondene in Averea

Averea, 16 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.