Netbook HP Mini 210-1099EA Vivienne Tam Edition Intel® AtomTM N470 1.83GHz

– Imbinarea dintre moda si tehnologie
Liniile elegante, atractive se imbina cu tehnologia de inalta clasa, inovatoare si ultramobila.

HP Mini 210 editia Vivienne Tam transforma calculatorul personal intr-o declaratie de moda indispensabila pentru femeia eleganta, moderna.

– Moda digitala in deplasare
Aspect fantastic, senzatie fantastica. Acest computer portabil, usor ca o frunza si ultra-elegant, va ofera libertate absoluta cand calatoriti. Iar cand aveti nevoie, camera web il transforma intr-o oglinda compacta digitala pe ecranul lat stralucitor.

– Intindeti-va aripile si zburati
Permiteti ca designul unic de fluture de la Vivienne Tam sa va imbogateasca lumea cu culoare, adaugand naturalete si eleganta feminina la experienta dvs. digitala HP. Bucurati-va de portabilitatea unui mini-computer cu aspectul accesoriilor de moda desavarsite.

– Sincronizati-va viata minunat
Luati-va viata cu dvs., oriunde. HP QuickWeb ofera discutii instantanee, navigare pe web si altele. Utilizati HP QuickSync pentru sincronizare cu PC-ul si HP MediaStream pentru muzica.

– Pastrati legatura cu prietenii!
Deschideti-l, porniti-l si fiti gata sa incepeti! Acest articol de moda ultraportabil va permite sa configurati mai multe conturi Twitter si o pagina Facebook. Continuati sa lucrati pana la cinci ore cu acumulatorul cu 3 elementi de culoare asortata, auriu sampanie.

– Eleganta imediata, in interior si la exterior
Particularizati-l pentru a-l face numai al dvs., cu teme de desktop exclusive inspirate de Vivienne Tam, pictograme si QuickWeb particularizat. Fâlfâit de fluture: un tapet unic care se coordoneaza cu designul Butterfly Lovers.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!