Nokia se intoarce: telefoane clasice si baterie de lunga durata

HMD Global, compania finlandeză care a preluat de la Microsoft drepturile asupra brandului Nokia, lansează telefoanele Nokia 150 și Nokia 150 Dual SIM.

Cele două sunt telefoane simple, nu smartphone-uri cum ne-am obișnuit în ultimii doi ani. Ambele modele sunt dedicate celor care au nevioie de un terminal cu o autonomie mare, fără toate facilitățile unui smartphone.

Nefiind smartphone-uri, lista facilităților celor două versiuni, care diferă între ele doar prin suportul dual SIM, este foarte scurtă: radio, player MP3, lanternă, cameră foto VGA și bluetooth. Ecranul măsoară 2,4 inch și are o rezoluție de 240 x 320 pixeli.

Cu un ecran mic și doar funcții de bază, automat atuul celor două telefoane devine autonomia. Conform producătorului, acestea pot oferi 22 de ore vorbit sau până la 31 de zile în standby.

Atât Nokia 150, cât și Nokia 150 Dual SIM vor intra pe piața europeană în primul trimestru din 2017. Prețul de producător, fără taxe și adaos comercial, este de 25 de euro.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: